Setari Cookie-uri

Advertorial Mihai Morar se laudă cu un nou succes profesional. FAIN & SIMPLU PODCAST a fost nominalizat la ELLE New Media Awards 2022

FAIN & SIMPLU PODCAST nominalizat la ELLE New Media Awards 2022. „E cel mai „eu" proiect al meu. Sper să devină cel mai „eu" loc al tău!", acestea au fost cuvintele lui Mihai Morar în 2020, atunci când a început povestea Fain & Simplu.

Elle, cea mai vândută revistă de modă, beauty și lifestyle, pentru femei, din întreaga lume, organizează de 7 ani gala de premiere a celor mai influente personalități din mediul online. Anul acesta a apărut o nouă categorie în lista de vot: #podcast, iar „FAIN & SIMPLU” este unul dintre proiectele nominalizate.

VOTEAZĂ Elle New Media Awards 2022 – PODCAST – Fain & Simplu (Mihai Morar)

„Suntem extrem de recunoscători pentru aprecierea primită din partea Elle România, prin încadrarea podcastului „Fain & Simplu” în topul celor mai influente podcasturi din România. Clubul pentru minte, trup și suflet n-ar fi existat fără contribuția ta. Fiecare share, like, comentariu sau vizualizare acordată de către tine ne-a încărcat de energie și motivație pentru a scrie un nou capitol din povestea noastră. Comunitatea Fain & Simplu este nominalizată la ELLE New Media Awards 2022! Dacă simți că acest podcast este un companion de seamă în călătoria ta spre echilibrarea minții, a sufletului și a trupului, te invităm să ne lași votul tău de încredere la categoria #podcast.”, acesta este mesajul pe care-l transmite Mihai Morar către toți cei care simt „Fain & Simplu”.

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.