Setari Cookie-uri

Motivul pentru care Andreea Bănică este nevoită să doarmă cu sutienul pe ea. Ce recomandări a primit de la medic?

Andreea Bănică are o mare frică, aceea de operații și de recuperarea ulterioară. Vedeta ar dori să facă câteva modificări din punct de vedere estetic, însă îi este teamă de bisturiu.

Andreea Bănică știe că un trup perfect se menține prin multă muncă, așa că vedeta încearcă să aibă un stil de viață cât mai echilibrat și o alimentație cât mai sănătoasă. Chiar dacă nu are prea mult timp liber la dispoziție pentru a face sport, Andreea Bănică încearcă să aibă grijă de aspectul ei fizic, așa cum știe mai bine.

Totuși, artista nu ar apela la intervențiile estetice, asta pentru că îi este teamă de bisturiu, dar și de recuperarea care urmează după intervenție.Andreea Bănică recunoaște că și-ar dori o modificare la nivelul bustului, însă momentan spune "pas".

„Nu pot să te mint și să îți zic că nu mi–aș face operație de sân, mi–aș face, dar mi-e frică. Abia mi-am făcut o septoplastie… După 5 ani în care nu știam dacă să o fac sau nu. Dar nu mai respiram bine, mi-am luat inima în dinți și am făcut-o. Asta e singura pe care am făcut-o dar da, mi–aș face și eu operații, aș apela la chirurg doar că teama mea este mult prea mare decât dorința.

Citește și:

Mi-e frică de dureri și de recuperare și nu știu dacă pot să trec prin lucrurile astea. Am auzit foarte multe femei care mi-au zis cum a fost după operația de sâni…. și să bag un corp străin în mine….”, a dezvăluit vedeta, pentru ciao.ro.

Mai mult, îndrăgita artistă este nevoită să poarte sutien non-stop, inclusiv noaptea, la recomandarea specialiștilor.

„Am sâni, dar am și 43 de ani, și mă gândesc că mai târziu nu vor mai sta chiar așa. Nici acum nu mai stau cum stăteau în tinerețe, cum stăteau înainte să am copii. Pielea nu mai e fermă, ori cât sport ai face, nu are cum să îi țină în aceeași formă. Și de asta port și sutiene. Eu care nu purtam și nu îmi plac, nu sunt adepta lor, trebuie să port pentru că, mergând pe la tot felul de cabinete, mi-au spus că trebuie să port sutien non-stop și când dorm. Groaznic!”, a completat cântăreața.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.