Setari Cookie-uri

Cuvintele pline de iubire care i-au emoționat pe internauți! Denisa Filcea, mesaj pentru fetița ei, în prima vacanță la mare

Denisa Filcea este o mămică tare fericită și împlinită, iar postările sale pline de duioșie îi emoționează pe internauți. Recent, ea împreună cu Flick și micuța lor, Eva Maria, au petrecut prima vacanță împreună, la mare.

Denisa Filcea a simțit ce înseamnă împlinirea supremă atunci când a devenit mamă. Micuța Eva Maria este tot ceea ce are mai scump și nu ezită să le arate și internauților momente de iubire din relația ei cu cea mică.

Recent, frumoasa mămică a plecat într-o primă vacanță la mare în formula de 3, împreună cu Flick și fiica lor. Denisa Filcea a emoționat întreaga sa comunitate de pe Instagram, după ce a postat o scrisoare pentru micuța ei, declarându-i dragostea necondiționată.

„Iubita mea fetiță, Eva Maria,
Uite marea! La fel ca și tine și marea și soarele și tot ce ne înconjoară sunt creații divine.
Ți-am promis că-ți voi arăta lumea, dar mai întâi vreau să te învăț să te iubești și să te apreciezi pentru că lumea asta, draga mea Eva Maria, nu o vedem așa cum este, ci o vedem așa cum suntem. Vreau să știi că ești minunată și în viață cel mai important e să fii mereu conștientă de cât de minunată ești. Să te iubești pe tine, în primul rând și să nu lași pe nimeni să te facă să te îndoiești de tine.
Poate nu voi fi mereu lângă tine să-ți arăt lumea, de aceea vreau de acum să îți spun că ești o minune și la fel e tot ce vezi în jurul tău! Te iubesc, darul meu divin! ❤️”, a scris soția lui Flick, pe social media.

Citește și:

La rândul lui, și Andrei Filcea, cunoscutul om de radio, i-a dedicat câteva rânduri fetiței sale. Rolul de tată i se potrivește mânușă vedetei, iar pozele în care o ține în brațe protector pe micuța lui sunt apreciate de mii de internauți.

"The summer of love❤️ Mulțumesc, Vară, pentru cea mai frumoasă amintire #evamaria #flicktatic #tatadefata", a postat Flick, alături de un video emoționant.

Vizionare placuta


Kudika
2 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.