Setari Cookie-uri

Alex Velea vrea să îl invite pe Vincenzo Castellano la nunta sa cu Antonia. Cum au ajuns cei doi să fie atât de buni prieteni?

Alex Velea și Vincenzo Castellano au îngropat securea războiului, iar acum cei doi sunt buni prieteni. Artistul se gândește chiar să îl invite pe fostul soț al Antoniei la nunta sa.

Alex Velea și Vincenzo Castellano au îngropat securea războiului și au devenit chiar buni prieteni. Recent, Antonia, Alex velea, Vincenzo și iubita sa s-au fotografiat împreună, zâmbind cu toții, la ziua de naștere a Mayei.

Fanii s-au întrebat dacă războiul dintre ei s-a încheiat, iar acum, Alex Velea a făcut câteva mărturisiri interesante, care demonstrează multă maturitate și înțelepciune. Maya nu ar avea cum să nu fie mândră de iubirea cu care este înconjurată din toate părțile, dar și de felul în care părinții ei au reușit să își gestioneze conflictele.

„Am fost.(n.r.- la ziua Mayei) Lucrurile și-au intrat în normal, nu suntem nici primii, nici ultimii oameni care au trăit o situație de genul ăsta, sunt atâtea familii care au trăit situații similare. Ne înțelegem foarte bine toți, am acceptat realitatea și lucrurile au intrat pe un făgaș al normalității, un stil care ne convine tuturor”, a spus artistul, pentru playtech.ro.

Citește și:

Artistul se gândește să îl invite pe Vincenzo și pe partenera lui de viață la nunta sa cu Antonia, spunând că acum sunt prieteni și că acceptarea situație a contribuit mult la stabilirea unei armonii între ei.

„Nu știu dacă o să vină, eu îl invit cu drag, mi-e drag, îl știu de mult. Am înțeles fiecare exact cum stau lucrurile și pot să zic că suntem prieteni. Am depășit nivelul de cunoștințe, de amici.

Copiii mei se simt foarte bine în preajma lor, a familiei din partea lui, la fel și Maya cred că se simte bine în preajma mea și îmi doresc să fiu un exemplu bun. Dacă pot să o ajut cu absolut orice, o s-o fac cu dragă inimă”, a declarat Alex Velea pentru sursa citată mai sus.

Alex Velea vrea să îi urmeze modelul tatălui său

Alex Velea vrea să urmeze modelul tatălui său și speră să fie un părinte bun pentru cei trei copii pe care îi are.

Citește și:

„Sper că urmez modelul tatălui meu. Ion Velea, te pup și te iubesc! Ești aici în inima mea, am niște părinți extraordinari pe care îi ador, care au investit în mine tot: sentimente în primul rând, timp.

Fiind singur la părinți, și-au dedicat viața mie ca fiul lor să învețe bine, să meargă la școală, să fie pregătit pentru orice în viață și cred că m-au antrenat destul de bine. Și asta îmi doresc să fac și eu cu familia mea, cu cei trei copii ai mei: să le dau un exemplu bun, să ia ce-i mai bun de la mine și să fiu în stare să-i susțin atunci când o să aibă nevoie de mine”, a adaugat artistul.

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.