Setari Cookie-uri

Cum a apărut Carmen Iohanis în prima zi de școală? Înconjurată de elevi, Carmen Iohanis le-a transmis tuturor un mesaj

Carmen Iohanis a revenit la catedră, acolo unde elevii o așteptau nerăbdători. Soția lui Klaus Iohanis le-a urat tuturor un an școlar plin de reușite.

Carmen Iohanis și-a revăzut astăzi elevii și a început noul an școlar cu mult entuziasm. Soția lui Klaus Iohanis este profesoară de engleză, dar și diriginta clasei a IX-a E - Științe ale Naturii, profil bilingv Engleză. Foștii elevi au venit să îi fie alături, iar Prima Doamnă a fost înconjurată de copii, așa cum se simte cel mai bine.

Nici aparriția sa nu este una de neglijat, asta pentru că soția președintelui a ales să poarte o rochie neagră, până la genunchi, la care a asorat o pereche de sandale crem și o geantă în aceeași nuanță. Accesorile nu au lipsit, însă au fost unele simple, așa cum Carmen Iohanis i-a obișnuit pe urmăritorii săi: o pereche de cercei simpli, un colier cu cruce și o pereche de ochelari de soare.

Carmen Iohanis este cea care a ținut să le ureze tuturor un an școlar plin de reușite, răbdare și sănătate, scrie sibiu100.ro

Citește și:

„Întotdeauna, o zi emoționantă! E o zi remarcabilă astăzi pentru noi toți, copii, elevi, profesori, părinți și o zi în care ne punem multe speranțe, ne dorim să ne fie bine tot anul și sperăm să avem rezultate foarte bune! De aceea, vă doresc tuturor elevilor, părinților, bunicilor și colegilor mei dascăli un an școlar cu multe rezultate bune, cu sănătate și cu multă bucurie, multă răbdare din partea profesorilor pentru copii și invers”, a spus Carmen Iohannis, în prima zi de școală.

Mai mult, soția președintelui a spus că este nerbădătoare să își cunoască elevii și să pornească din nou la drum cu bobocii de clasa a IX-a, la Colegiul GHeorghe Lazăr, acolo unde Carmen Iohanis este profesoară.

„Mai mare nerăbdare pentru mine să îi văd și să vedem cum o să ne înțelegem și cum o să colaborăm împreună, dar sper să fie foarte bine!

Citește și:

Cu asta ne hrănim, asta ne ține bucuroși și cu multă speranță că viitorul nostru și al copiilor noștri va fi foarte bun. Dacă au respect față de școală și s-au simțit bine în mijlocul nostru și al școlii, înseamnă că vom progresa”, a mai spus Prima Doamnă.

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.