Setari Cookie-uri

Momente de vis pentru Valentina Pelinel și Cristi Borcea. Cum au petrecut cei doi pe insula milionarilor, în Italia?

Valentina Pelinel și Cristi Borcea trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor, iar recent au fost împreună într-o vacanță de vis în Capri, Italia. Ce dezvăluiri a făcut fostul manechin despre relația cu afaceristul?

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt în al noulea cer, iar împreună trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. După ce și-au petrecut vara alături de familie și copii, la Olimp, acolo unde Borcea deține un hotel pe malul mării, acum cei doi au plecat într-un sejur în Capri, Italia.

Cunoscută drept insula milionarilor, destinația aleasă de Borcea și Valentina Pelinel i-au făcut să se bucure de tot ceea ce îi înconjoară, dar și de relația frumoasă pe care o au împreună. Fostul manechin a distribuit fotografii cu ea și soțul ei, pe pagina sa de socializare și a mărturisit că trăiește pentru astfel de momente speciale, alături de bărbatul cu care a format o familie.

„Momente pentru care trăim. Felul în care el se uită la mine”, a scris frumoasa vedetă, la descrierea pozelor cu soțul ei.

Citește și:

Cristi Borcea își dorește cel de-a 10-lea copil

Cristi Borcea a declarat, în urmă cu ceva timp, că își mai dorește încă un copil, pe cel de-al 10-lea, dar tot cu Valentina Pelinel. Chiar dacă la început a părut entuziasmată de ideea de a-și mări din nou familia, Valentina Pelinel a ajuns la concluzia că se simte împlinită cu cei 3 copii pe care îi are, iar această formulă este cea la care vrea să rămână.

„Lui Cristi îi plac copiii, și-ar mai dori, nu-i nicio problemă, dar, sincer, suntem bine pentru că nouă copii necesită multă atenție, e multă responsabilitate”,a povestit, acum ceva timp, soția lui Cristi Borcea.

Vizionare placuta


Kudika
6 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.