Setari Cookie-uri

Magda Pălimariu, cea mai fericită mămică! Momente de neprețuit cu fiul ei, în Norvegia

Magda Pălimariu a postat câteva imagini cu fiul ei, iar cuvintele pe care i le dedică sunt de-a dreptul emoționante.

Magda Pălimariu este o mămică fericită, iar fiul ei îi acaparează toată atenția. Fosta prezentatoare meteo a născut în urmă cu câteva săptămâni, în Norvegia, iar de atunci trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa.

Magda și-a dorit enorm un copil, iar acum, când își ține fiul strâns în brațe, simte că este cea mai fericită femeie din lume. Chiar dacă nu vrea să îi arate încă chipul celui mic, Magda Pălimariu postează fotografii cu fiul ei, iar internauții o laudă pe frumoasa mămică pentru grija ce i-o poartă micuțului.

Recent, vedeta a postat o serie de mai multe imagini cu băiețelul ei, în timp ce se aflau împreună la o terasă. Micuțul doarme liniștit la pieptul mamei sale, în timp ce Magda îl privește cu multă iubire. Alături de fotografiile distribuite pe social media, Magda a postat și câteva rânduri despre fiul ei, mulțumindu-i lui Dumnezeu pentru clipele pe care le trăiește.

Citește și:

"Am o minunăție de care nu ma mai satur sa o țin in brațe nicio secunda!! Un baietel drag și frumos care nu ma mai scapa din ochi, dar nici eu pe el, toată viața! Îl iubesc cum nu se poate descrie în cuvinte! Multumesc Doamne pentru acest mare dar!!!", a scris Magda Pălimariu, pe contul ei de socializare.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.