Setari Cookie-uri

Fiica Adrianei Iliescu a intrat la facultatea dorită! Ce carieră vrea Eliza să urmeze și cum o susține mama ei?

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, are motive de mândrie, asta pentru că, începând din această toamnă, Eliza va urma cursurile unei facultăți de prestigiu din București.

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din lume are motive de mândrie, pentru că, fiica ei, Eliza Iliescu va începe cursurile unei facultăți de prestigiu din București și se va focusa pe o carieră pedagogică.

Având drept exemplu pe mama ei, Eliza își dorește să devină profesoară de limba română și limba engleză. După ce a absolvit liceul ca șefă de promoție, iar examenul de bacalaureat l-a luat cu media 9,50, Eliza Iliescu a fost printre primele care a intrat la Facultatea de Litere, din cadrul Universității București.

„Am intrat la Litere. Vreau să fiu profesoară de limba română și engleză. E o facultate frumoasă. Îmi doresc să fiu o studentă cu rezultate bune la învățătură. Îmi place ceea ce o să fac, tocmai de aceea mi-am și ales această facultate, din cadrul unei Univesități prestigioase din București”, a declarat Eliza Iliescu pentru Impact.ro.

Citește și:

După terminarea liceului, Adriana Iliescu a declarat că fiica sa va urma două sau trei facultăți, însă momentan, acest lucru nu s-a concretizat. Se pare că la mijloc sunt impedimente financiare, dar, chiar și așa, mama Elizei este gata oricând să o sprijine pe fiica ei în tot ceea ce își dorește să facă.

"Am făcut un calcul și putem face asta. Poate vom lua și un credit, vom vedea! Ar fi vorba despre circa 4.000 de lei anual, o sumă pe care cred că o vom putea acoperi din pensia mea, repet! Știm amândouă că nu va fi simplu. Dar cred cu tărie că va reuși să le facă față!”, a spus Adriana Iliescu.

Vizionare placuta


Kudika
6 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.