Setari Cookie-uri

Motivul neașteptat pentru care Lili Sandu a fost oprită în trafic! Ce le-a povestit vedeta apoi polițiștilor?

Lili Sandu a povestit cum a fost oprită în trafic, însă motivul este cu totul neașteptat. Vedeta le-a mulțumit ulterior autorităților pentru că mai trec cu vederea peste micile greșeli pe care le face la volan.

Lili Sandu este o vedetă îndrăgită de multă lume, inclusiv de către polițiști. Vedeta a devenit mamă în urmă cu doi ani, iar de atunci viața i s-a schimbat complet. Cu toate că este liniștită și se simte recunoscătoare pentru tot ceea ce are în prezent, Lili Sandu mai are parte și de momente mai puțin confortabile, care o iau prin surprindere.

Recent, vedeta se îndrepta către serviciu, atunci când a fost oprită în trafic de către un agent de poliție. Frumoasa prezentatoare tv s-a gândit că a încălcat vreo regulă de circulație, însă urma să aibă parte de o surpriză colosală.

Lili Sandu a povestit că agentul de poliție i-a făcut semn să oprească pe partea dreaptă, pentru a-i spune că o admiră și că îi face ziua mai frumoasă. La rândul ei, vedeta i-a mulțumit pentru complimente, mărturisind totodată că le mulțumește tuturor polițiștilor care mai închid câte un ochi atunci când trece pe culoarea galben a semaforului.

Citește și:

„’Domnișoara Lili Sandu, mulțumim că ne faceți viața mai frumoasă!’ Sărut-mâna! Ce să zic? Doamne ajută! Mulțumesc că mai închideți ochii că s-a făcut galben!”, a povestit Lili Sandu, în emisiunea Vorbește Lumea,

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.