Setari Cookie-uri

Bombă în lumea sportivă! Simona Halep divorțează

Potrivit prosport.ro, Simona Halep și Toni Iuruc divorțează, veste ce șochează pe toată lumea! Pe 15 septembrie 2021, cei doi și-au spus DA în fața ofițerului de stare civilă.

Simona Halep și soțul ei, Toni Iuruc au decis să meargă pe drumuri separate, asta după ce anul trecut, pe 15 septembrie și-au spus DA în fața ofițerului de stare civilă, într-o ceremonie specială.

Potrivit prosport.ro, cei doi urmează să divorteze la notar, de comun acord, la niciun an de când și-au jurat iubire.

Deși nimeni nu se aștepta la o asemenea veste, mai ales că cei doi au planificat nunta religioasă și petrecerea grandioasă în noiembrie, anul acesta, iată că tensimenta și afaceristul de la malul mării au hotărât, de comun acord, să își spună "Adio".

Toni Iuruc a fost cel care a confirmat separarea de campioana tenisului mondial, mărturisind că va lăsa avocații de acum încolo să își facă treaba. Halep și Iuruc se vor întâlni din nou la notar, atunci când vor semna actele de divorț.

Citește și:

“Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!” a declarat Toni Iuruc, pentru Fanatik.ro.

Părinții Simonei au insistat să nu se despartă

Se pare că părinții Simonei au insistat ca cei doi să nu se despartă, însă decizia a fost luată deja. Aflat la cel de-al treilea divorț, Toni Iuruc povestea, în urmă cu câteva luni, despre evenimentul pe care urma să îl organizeze la Sinaia, atunci când el și Simona Halep s-ar fi cununat religios.

„În noiembrie, facem nunta la Sinaia. Sperăm să fie ceva cu totul deosebit pentru noi, dar nu vreau să vorbesc mai mult. Este viaţa noastră privată”, a declarat Toni Iuruc, pentru Fanatik.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.