Setari Cookie-uri

Câți bani de buzunar primea Alexia Eram atunci când locuia cu părinții ei?

Alexia Eram are o carieră de succes și este o femeie independentă. Vedeta a învățat de mică ce înseamnă valoarea banului, asta pentru că părinții săi au fost stricți în ceea ce privește banii de buzunar.

Alexia Eram are astăzi propria afacere și se ocupă de tot ce înseamnă o carieră în social media. Fiind o femeie independentă, fiica Andreei Esca vede altfel valoarea banilor și a învățat de-a lungul timpului cum să îi gestioneze corect.

Totuși, nu întotdeauna a avut acces la finanțe, asta pentru că, atunci când locuia cu părinții ei, sumele pe care le primea erau limitate, drept pentru care Andreea Esca și Alexandre Eram erau foarte stricți în ceea ce privește banii de buzunar.

„Mă consult cu amândoi pe partea de marketing, de business, de idei, de concept, facem brainstorming în familie. Este foarte bine, în sensul în care când pleci undeva nu mai ești așa flower power. (n.r. să fie independentă financiar) Trebuie să te gândești dinainte, trebuie să fii mai organizat, ai responsabilități, pentru că știi că nu poți să iei orice vrei fără să te gândești înainte.

Citește și:

Dar e foarte frumos pentru că faci ce îți dorești, pentru că e munca ta, sunt banii tăi, mi se pare foarte tare. Mama, dar niciunul nu a fost atât de darnic. (n.r. cine îi dădea mai mulți bani de buzunar) Tot timpul au știut să mă educe în așa fel încât să înțeleg cât de greu se fac banii și că trebuie să muncești pentru acel lucru. Niciunul nu pot să zic că a fost foarte darnic, au fost destul de stricți.", a dezvăluit Alexia Eram, pentru Ego.ro.

Alexia Eram își dorește să fie în centrul atenției

Alexia Eram vrea să meargă pe urmele mamei sale, în ceea ce privește cariera profesională. INfluencerița nu își dorește să preia afacerile familiei, însă recunoaște că îi place să fie în centrul atenției, iar social media este un domeniu care o pasionează.

Citește și:

„Momentan, nu știu, poate fac un curs sau un master. Vreau să continui pe parte de social media cu toate proiectele pe care le am momentan, vreau să evoluez pe toate planurile astea. Poate îmi deschid și eu ceva. Pe partea de business, nu cred că o să fac asta. Mie îmi place să fiu în lumina reflectoarelor, de ce să vă mint. Mi-ar plăcea mai mult să merg spre direcția mamei mele, cu o emisiune ceva, decât pe cea a tatălui cu businessuri. Poate Aris, că el mai mult pe business”, a mărturisit Alexia Eram pentru sursa de mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.