Setari Cookie-uri

Motivul pentru care Roxana Vancea nu mai vrea să nască copii. Cum se împarte vedeta între băieții ei?

Roxana Vancea este o mămică fericită, iar băieții ei îi ocupă tot timpul. Vedeta mărturisește că nu își mai dorește să nască, asta pentru că nu ar mai avea timp să se ocupe de activitățile cu Zian și Milan.

Roxana Vancea nu își mai dorește să devină mamă, asta pentru că băieții ei, Zian și Milan îi ocupă tot timpul. Vedeta se preocupă de creșterea și îngrijirea celor doi, astfel că tot timpul le este dedicat fiilor ei.

Roxana Vancea este foarte atașată de copiii ei și vrea să le fie aproape în orice circumstanță. Ea se declară o femeie împlinită, iar alături de Dragoș Paiu, fosta asistentă tv și-a format o familie frumoasă, de care nu s-ar mai putea despărți vreodată.

„Da, este adevărat, sunt total schimbată, nici eu nu credeam că niște îngerași îți pot schimba viața, dar s-a întâmplat și în cazul meu, așa cum auzeam în jurul meu, înainte să devin mamă, că un copil este o binecuvântare. Cei mici provoacă dependență și prefer timpul petrecut cu ei, decât orice acțiune care înainte mi-ar fi plăcut. E și greu dar în același timp și foarte frumos. Sunt o femeie împlinită și fericită.

Citește și:

Dacă m-ar fi întrebat cineva acum 3-4 ani ce mă face fericită m-aș fi raportat la ceva ce ține de mine. Acum, să văd copiii bine și sănătoși pentru că asta e cel mai important lucru. Fericirea lor îmi hrănește sufletul”, a declarat Roxana Vancea, pentru click.ro.

Roxana Vancea așteaptă ca micuțul ei, Zian, să crească încă puțin pentru a pleca în excursii împreună, în formula de patru. Vedeta spune că nu își mai dorește alți copii, pentru că acest lucru ar însemna să rămână mai mult timp acasă, iar cei doi băieți au multă energie și chef de explorare.

„Nu mai vreau copii. Cei doi pitici îmi ocupă tot timpul și nu îmi doresc nici să fie diferență foarte mare între ei. Plus că abia aștept să mai crească puțin Zian, să pot pleca peste tot cu ei.

Citește și:

Să fiu iar gravidă sau legată de casă cu alt bebe nu mi-ar permite să mai fac asta”, a mai spus ea pentru aceeași sursă.

Vizionare placuta


Kudika
8 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.