Setari Cookie-uri

Dana Budeanu, mărturisiri surprinzătoare despre divorțul neașteptat dintre Simona Halep și Toni Iuruc

Divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc a surprins-o chiar și pe Dana Budeanu, care a făcut câteva afirmații neașteptate, în stilul ei caracteristic.

Divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că cei doi aveau planificată nunta religioasă peste doar două luni. Deși tensismena și fostul ei partenerul ei de viață nu au mai oferit detalii cu privire la marele eveniment ce urma să aibă loc în luna noiembrie, nimeni nu s-a gândit că la mijloc este vorba despre o separare.

Se pare că inevitabilul s-a produs, iar dacă la început știrea cu privire la divorțul celor doi se credea a fi una falsă, ei bine, Toni Iuruc a confirmat separarea de marea sportivă a României. Omul de afaceri în vârstă de 42 de ani a spus că este singura declarație pe care o va oferi presei, iar de acum înainte va lăsa avocații să își facă treabă.

Simona Halep și Toni Iuruc vor divorța amiabil la notar, iar în loc de pregătirile pentru nuntă, cei doi se pregătesc acum pentru viața de burlăcie. Nimic rău în asta, mai ales că cei doi au încercat în ultimele luni să își mai dea o șansă căsniciei, fără rezultat, însă.

Citește și:

Ca pe mulți alți internauți, vestea a surprins-o și pe Dana Budeanu, care nu a ezitat să facă câteva afirmații cu privire la divorțul neașteptat al anului. Vedeta a dat de înțeles că ea a crezut în dragostea celor doi și că nu s-a așteptat ca Simona Halep și Toni Iuruc să ajungă aici.

“Dragoste la prima vedere? Cine ar fi crezut? Eu! Bravo! Du-te Cu iubirea.”, a scris Dana Budeanu, pe pagina sa de Instagram.

Vizionare placuta


Kudika
8 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.