Setari Cookie-uri

Războiul dintre Brad Pitt și Angelina Jolie continuă. Actrița îl acuză pe fostul ei soț de acțiuni de răzbunare și cere daune

Angelina Jolie și Brad Pitt se acuză reciproc, iar războiul este departe de a se încheia. Actrița îl acuză pe fostul ei soț de acțiuni de răzbunare și cere daune în valoare de 250 de milioane de dolari.

Războiul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt continuă, iar cei doi își aduc acuzații reciproce. Mărul discordiei este crama pe care o aveau împreună în FRanța, pe proprietatea căreia s-au și căsătorit în 2014. Chateu Miraval este locul în care cei doi și-au petrecut multe vacanțe împreună cu copiii, iar proprietatea a fost achiziționată împreună, în anul 2008.

După 12 ani de relație și doi de mariaj, Angelina Jolie a cerut divorțul de Brad pitt, după ce acesta ar fi fost violent cu ea, în timp ce se aflau la bordul unui avion privat. Ulterior, Angelina Jollie a făcut acuzații dure, declarând că Brad Pitt și „aliații săi” au întreprins „acțiuni ilegale și rău intenționate” vrând să facă rău fostei sale soții și companiei „prin devalorizarea investițiilor și privându-l de rolul său cuvenit în managementul Chateau Miraval, producătorul de renume mondial de vin rosé”.

Citește și:

Astfel, actrița cere daune de 250 de milioane de dolari pentru acțiunile de răzbunare pe care fostul ei soț, Brad Pitt, le desfășoară împotriva sa.

CNN i-a contactat pe reprezentații celor doi actori pentru un punct de vedere. Contraprocesul afirmă că Brad Pitt „a conceput un plan de succes până acum de a prelua controlul asupra Chateau Miraval” și a gestionat greșit înregistrările de mărci comerciale care au avut „consecințe financiare devastatoare” pentru Nouvel.

Mai mult, se spune că Pitt „a început o campanie, de ani de zile, pentru a prelua controlul asupra Chateau Miraval și a-și însuși activele companiei în beneficiul său și al propriilor companii și prieteni”.

În declarația sa, actorul a susținut că Jolie „nu a făcut nimic pentru a stimula creșterea afacerii, pe care a transformat-o într-o poveste de succes internațional de milioane de dolari.

Citește și:

Brad Pitt o acuza pe Angelina Jolie că a „căutat în mod intenționat să dăuneze” afacerii, prin vânzarea părții sale, de 60%, din businessul cu vinuri. Actorul declară și că între el și fosta sa soție ar fi existat un acord conform căruia nici unul dintre ei nu ar fi putut să își vândă partea fără ca celălalt să își exprime acordul.

Angelina Jolie s-a retras din afacere în octombrie 2021, atunci când și-a vândut partea sa din Miraval.

Vizionare placuta


Kudika
8 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.