Setari Cookie-uri

Motivul pentru care Dorian Popa nu mai apare la tv. De ce aspecte ține cont atunci când acceptă o oferă?

Timpul liber a lui Dorian Popa este limitat, astfel că vedeta nu acceptă orice oferă. Artistul a reușit să facă profit din mai multe domenii și ține cont întotdeauna de o regulă, atunci când acceptă sau nu un proiect.

Dorian Popa este un adevărat model de persoană care știe să facă bani din orice! Vedeta și-a început cariera jucînd în seriale, apoi cântând într-o trupă de adolescenți. Artistul și-a extins domeniile de activitate, iar pe lângă vlog0urile pe cale le postează pe canalul său de Youtube, cartea pe care a lansat-o, concertele pe care le susține, Dorian Popa s-a lansat și în lumea afacerilor, având propriul său ansamblu rezidențial de case, care își așteaptă cumpărătorii.

Dorian Popa este extrem de ocupat, iar social media s-a dovedit a fi o unealtă perfectă pentru a face bani. Cu un program atât de încărcat, Dorian Popa nu a mai apărut pe micile ecrane, iar acum artistul spune și motivul. Se pare că Dorian se uită la bani, înainte de a semna orice contract, iar câțtigurile din televiziune sunt prea mici pentru a-i satisface dorințele artistului.

Citește și:

„Îmi este dor de televiziune, însă, din păcate, televiziunea a devenit un bussines non rentabil, pentru că bugetele au scăzut foarte tare, timpul este din ce în ce mai prețios. Trăim niște vremuri extrem de dificile și atunci, la sfârșitul zilei, dacă vrei să fii un antreprenor de succes, trebuie întotdeauna să decizi care e cel mai bun raport timp-buget”, a declarat Dorian Popa, pentru Impact.

Dorian Popa și-a construit un ansamblu rezidențial

Dorian Popa și-a construit un ansamblu rezidențial format din vile. Artistul este foarte mândru de afacerea sa și se implică 100% în tot cea ce ține de dezvoltarea afacerii.

„Casele în curând vor fi scoase la vânzare. Câțiva dintre clienții mei deja au pus însă mâna pe unele dintre ele. În curând, de îndată ce voi termina cu tot ce înseamnă hârțogăraie, pentru că sunt genul de investitor care nu vrea să facă acest pas până ce nu e totul pus la punct, sută la sută.", a declarat Dorian, potrivit sursei de mai sus.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.