Setari Cookie-uri

Lidia Buble întâmpină dificultăți de când este vegetariană! Detalii neștiute despre starea artistei au ieșit la iveală!

Lidia Buble este vegetariană de câțiva ani, iar provocările cu privire la alimentația sa nu au întârziat să apară în emisiunea "Sunt celebru, scoate-mă de aici!". Care este starea artistei atunci când se simte copleșită?

Lidia Buble participă la emisiunea "Sunt celebru, scoate-mă de aici", însă alimentația îi dă de furcă artistei. Îndrăgita cântăreață este vegetariană de mai mulți ani și nu consumă deloc carne. Totuși, artista a știut înainte să accepte să vină în emisiune că va fi nevoie să facă față unor provocări în acest sens.

„Eu sunt vegetariană, nu mănânc carne, iar în show vor fi multe probe în care va trebuie să mâncăm tot felul de alimente…Va fi foarte greu. Am încercat de multe ori să mă împrietenesc cu carnea și nu am reușit deloc.

Sunt convinsă că va fi o mare problemă. Insectele și momentul în care va trebuie să mănânc carne, care sigur nu va fi gătită gustos. Am plecat de acasă cu gândul că nu există „nu pot” și îmi voi da toată silința să mănânc ce o fi să fie pus în farfurie.

Citește și:

Acum nu știu cum o să reacționez, dar voi încerca să fac tot ce mi se spune”, a mărturisit Lidia Buble, pentru Ego.

Artista a mai povestit că starea ei de spirit se schimbă radical atunci când îi este foame. Vedeta nu se poate concentra la nimic altceva și recunoaște că devine o persoană dificilă în acele momente.

„Când îmi este foarte foame, nu mă pot concentra la absolut nimic. Vorbești cu mine, iar eu mă uit în gol, pentru că nu înțeleg nimic din ce se întâmplă, nu mă pot concentra. Devin atât de enervantă încât nu mă pot suporta eu pe mine. Sunt și foarte prietenoasă, reușesc să mă fac foarte plăcută, dar știu și că am acest defect și că sunt momente în care sunt foarte greu de suportat, devin o persoană dificilă uneori.", a mai povestit Lidia Buble.

Citește și:

În ceea ce privește emisiunea la care participă, Lidia Buble a mărturisit că are un avantaj în fața băieților, acela că știe să gătească și se poate descurca cu brio în bucătărie.

„Cred că o să am un plus în fața bărbaților pentru că știu cât de cât să gătesc. Cred și ei vor încerca să ne răsplătească într-un anumit mod, să ajute mai mult. Probabil îmi va oferi o poziție de putere și de influență asupra bărbaților treaba asta. Știi cum e…gura pe care o hrănești nu te mușcă niciodată”, mai spune artista.

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.