Setari Cookie-uri

Decizie neașteptată luată de producătorii serialului The Crown, după moartea Reginei Elisabeta a II-a

Producătorii serialului The Crown au luat o decizie neașteptată în ceea ce privește filmările, asta după ce Regina Elisabeta a II-a a încetat din viață, săptămâna trecută.

Moartea Reginei Elisabeta a II-a a venit ca un șoc peste o întreagă națiune, dar și peste mii de oameni din toate colțurile lumii care o apreciau și o admirau pe Regină.

În timp ce în Marea Britanie, Regele Charles al III-lea a urcat la tron și și-a preluat responsabilitățiile, o lume întreagă stă cu ochii ațintiți spre casa regală. Mulți dintre aceștia au vrut să știe ce se va întâmpla și cu serialul fenomen The Crown, în care sunt expuse evenimentele istorice din viața familiei regale a Marii Britanii.

Ei bine, producătorii The Crown au luat decizia de a sista filmările pentru cel de-al șaselea sezon, fiind și ultimul din serialul care a câștigat numeroase premii Emmy. Serviciul de streaming a menționat că producția a fost sistată în semn de respect pentru Regina Elisabeta a II-a, care a încetat din viață la vârsta de 96 de ani, după ce și-a petrecut 70 de ani în slujba poporului britanic.

Citește și:

Actrița Claire Foy, cea care o interpretează pe Regina Elisabeta a II-a în prima parte a serialului a câștigat două premii Emmy și un Glob de Aur, pentru rolul său în The Crown.

Olivia Colman joacă rolul Reginei în cel de-al treilea și al patrulea sezon, iar actrița Imelda Staunton va juca ultima parte din viața Suveranei, în cel de-al cincilea sezon, care urmează să fie disponibil pe Netflix, în luna noiembrie.

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.