Setari Cookie-uri

Cum se înțelege Andreea Bălan cu George Burcea după finalizarea divorțului? Cât de implicat este actorul în viața fiicelor lui?

Andreea Bălan a răspuns curiozităților fanilor a vorbit și despre relația pe care o are acum cu tatăl fiicelor sale, George Burcea. Artista a povestit cine se ocupă de educația și îngrijirea Ellei și Clarei, atunci când ea este implicată în proiectele profesionale.

Andreea Bălan este o femeie puternică și o mamă implicată în tot ceea ce ține de viața fiicelor ei, Ella și Clara. Artista are o relație strânsă cu urmăritorii ei, astfel că îi ține mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața sa.

Recent, Andreea Bălan a răspuns mai multor întrebări venite de la fanii ei, iar una dintre ele a fost în legătură cu relația pe care o are acum cu George Burcea, tatpl fetițelor sale, dar și fostul ei soț, de care a divorțat după doar cinci luni.

Artista nu s-a ferit să ofere un răspuns sincer și le-a povestit internauților că nu are niciun fel de relație cu fostul ei partener, dar că el vine să le ia pe Ella și Clara la el un weekend la 3 săptămâni. Mai mult, ea și mama ei sunt cele care se ocupă de tot ce ține de îngrijirea și educația fetelor.

Citește și:

„Nu există absolut nicio relație cu tatăl fetelor și pur și simplu, el vine și le ia în weekend, unul cu trei, conform sentinței, și atât. Este prezent în viața lor, atât cât se poate și atât cât își dorește, iar în rest, eu și mama ne ocupăm de creșterea Ellei și a Clarei, de tot ce înseamnă educație, tot ce înseamnă viața lor, cu tot ceea ce implică viața lor, din toate punctele de vedere”, a mărturisit Andreea Bălan pe canalul ei de Youtube.

În ceea ce privește viața sa amoroasă, Andreea Bălan nu a vrut să dezvăluie nimic, însă a vorbit despre posibilitatea de a deveni mamă pentru a treia oară, pe viitor. Deși nu mai poate da fizic naștere, artista își dorește încă un copil în viața sa și se gândește la varianta adopției sau la apelarea a unei mame surogat.

Citește și:

„Un copil este o binecuvântare în viața oricui și îmi place să fiu mamă, foarte, foarte mult. Cine știe, dacă o să mai fie ocazia, aș putea să mai am un bebeluș, doar că eu nu mai pot să-l port din cauza problemelor de sănătate pe care le-am avut acum trei ani, la nașterea Clarei. Așa că pot să mai am un copil doar prin adopție sau cu mamă surogat”, a adăugat îndrăgita cântăreață.

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.