Setari Cookie-uri

Simona Halep, apariție cu o persoană misterioasă, după divorțul de Toni Iuruc. Despre cine este vorba?

Simona Halep și-a făcut apariția cu o persoană misterioasă, imediat după divorțul de afaceristul Toni Iuruc. Imaginea care a dat-o de gol pe tenismenă!

Simona Halep a divorțat de Toni Iuruc la notar, asta în timp ce toți fanii ei sperau să fie doar o glumă proastă. Chiar dacă aveau programată nunta religioasă pentru luna noiembrie, cei doi au semnat actele de divorț la notar și nu au declarat prea multe despre motivele care i-au adus în situația de a-și spune Adio.

Imediat după divorțul de cel care i-a fost soț timp de aproximativ un an, Simona Halep s-a văzut cu o prietenă și au savurat împreună o cafea, povestind, cel mai probabil, despre separarea de omul de afaceri, ruptură ce a luat pe toată lumea prin surprindere.

Mai mult, sportiva a șters toate fotografiile cu Toni Iuruc, iar acum se bucură din nou de viața de burlăciță, alături de prietenele sale.

Motivul divorțului dintre Simona Halep și Toni Iuruc

Simona Halep a declarat că ea și Toni Iuruc au decis de comun acord să divorțeze și a cerut presei intimitate. La rândul său, Toni Iuruc a încercat să facă haz de necaz și a mărturisit care ar fi motivul separării de tensismenă.

Citește și:

„Motivul despărțirii? Eliminarea din turul I la US Open”, a fost declarația lui Toni Iuruc.

Se pare, totuși, că motivul ar fi faptul că Simona Halep este plecată prea mult timp de acasă, iar Toni Iuruc și-ar fi dorit să petreacă mai mult timp cu ea și chiar să se gândească la copii. Pentru sportbull.ro, apropiați al cuplului a vorbit despre ultimatumul pe care Toni Iuruc i l-ar fi dat sportivei.

„Toni este un tip extrem de gelos, nu a mai vrut să-și știe nevasta singură prin turnee cu 2-3 bărbați mai tot timpul și a pus piciorul în prag. I-a cerut să aleagă între tenis și el!”, au povestit pentru sportbull.ro apropiați ai cuplului.

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.