Setari Cookie-uri

Prințul Harry, primele declarații după moartea Reginei Elisabeta. Cuvintele emoționante adresate bunicii sale

Prințul Harry i-a adus un omagiu bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a. Nepotul preferat al Reginei a vorbit despre recunoștința pe care o simte față de bunica sa și față de toate sfaturile pe care le-a primit de-a lungul vremii.

Prințul Harry a vorbit pentru prima dată despre bunica sa, de la moartea acesteia, în urmă cu câteva zile. Regina Elisabeta a II-a a încetat din viață la 96 de ani, înconjurată de familie, însă nepotul său preferat, Prințul Harry nu a putut să îi fie alături în ultimele sale clipe de viață.

Prințul Harry a făcut câteva declarații despre bunica sa, cuvinte pline de emoție și de recunoștiință pentru tot ceea cea a însemnat Regina Elisabeta a II-a și cum a contribuit Suverana de-a lungul formării sale ca om.

„Celebrând viaţa bunicii mele, Majestatea Sa Regina - şi deplângând pierderii ei - ni se reaminteşte tuturor de busola călăuzitoare care a fost pentru mulţi în angajamentul ei faţă de coroană şi datorie”, scrie BBC.

Citește și:

Prințul Harry și-a amintit de cuvintele pe care Regina Elisabeta i le-a spus la moartea bunicului său, Prințul Philip: "Viaţa, desigur, constă în despărţiri finale, precum şi în prime întâlniri”, cuvinte ce l-au marcat profund în acel moment.

"Bunico, în timp ce această despărțire finală ne aduce o mare tristețe, sunt veșnic recunoscător pentru toate momentele noastre – de la cele mai timpurii amintiri din copilărie cu tine, până la a te vedea pentru prima dată în calitate de comandant șef, până în primul moment în care am cunoscut-o pe soția mea dragă și i-am îmbrățișat pe strănepoții tăi iubiți.[...]

Prețuiesc aceste momente împărtășite cu tine și multe alte momente speciale. Deja ți se duce foarte mult dorul, nu doar de noi, ci și de toată lumea. Și dacă vorbim de primele momente, acum îl onorăm pe tatăl meu în noul său rol de Rege Charles al III-lea”, a mai spus ducelede Sussex.

Citește și:

Prințul Harry a încheiat omagiul pentru bunica sa mulțumindu-i pentru toate momentele petrecute împreună, sfaturile pe care i le-a oferit, dar mai ales pentru angajamentul necondiționat, timp de 70 de ani, față de Coroană.

„Îţi mulţumesc pentru angajamentul tău faţă de Coroană. Îţi mulţumesc pentru sfaturile bune. Îţi mulţumesc pentru râsul molipsitor. Şi noi zâmbim ştiind că tu şi bunicul v-aţi reunit acum, în pace”. a încheiat Prințul Harry.


Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.