Setari Cookie-uri

Rică Răducanu vorbește despre motivul divorțului dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Ce a stat în calea dragostei dintre cei doi?

Rică Răducanu a vorbit despre motivul pentru care Simona Halep și Toni Iuruc și-au spus Adio. Ce a stat de fapt în calea dragostei dintre omul de afaceri și tenismenă?

Rică Răducanu reacționează în cea mai comentată știre din ultima perioadă, divorțul Simonei Halep de Toni Iuruc. Deși cei doi urmau să se căsătorească religios în mai puțin de două luni, iată cei doi au ajuns în fața notarului, semnând actele de divorț.

Tenismena și Toni Iuruc nu au dorit să comenteze motivele divorțului și au păstrat intimitatea în ceea ce privește relația pe care au încheiat-o de comun acord. Totuși, apropiații celor doi au vorbit despre o distanțare fizică în cuplu, asta pentru că Toni Iuruc i-ar fi reproșat Simonei că petrece prea mult timp în turneu, el dorindu-și copii și o familie unită.

Rică Răducanu a mărturisit că distanțarea nu face bine unei relații și a adus în discuție aceleași motive de divorț, ca cele speculate de apropiații celor doi. Fostul portat de la Rapid a declarat că despărțirea era inevitabilă, din cauza plecărilor dese ale Simonei Halep.

Citește și:

„Ce probleme credeați că o să fie în căsnicia Simonei Halep? Nu este vorba despre bani, căci doar amândoi sunt bogați. Dar, dacă el era pe aici și ea pleca tot timpul, pe colo-colo, cu meciuri și cu antrenamente, normal că a intervenit despărțirea.

E greu să ții așa o căsnicie, de la distanță. Însă, după cum vedeți, s-au despărțit de comun acord. Cea mai rea treabă este distanța, trebuie să fii apropiat, mai ales când ești tânăr.

Poate că la început a fost o iubire fulgerătoare, căci doar nu întâmplător s-au căsătorit, dar pe urmă se răcește dragostea. Tată, când nu te mai vezi cu lunile, mai găsești pe altcineva. Te atașezi și uiți de omul de acasă”, a declarat Rică Răducanu, în exclusivitate pentru Ego.ro

Citește și:
  • AMI se reîntoarce cu Nostalgia

Simona Halep și Toni Iuruc au cerut respectarea intimității

Simona Halep și Toni Iuruc au cerut să le fie respectată intimitatea și nu au dorit să dea detalii despre separarea la care nu se aștepta absolut nimeni. Cei doi au divorțat la notar, de comun acord, săptămâna trecută.

„Am plecat pe drumuri separate. Nu căutați senzaționalul. Suntem doi oameni normali. Fiecare pe drumul lui. Suntem în relații foarte normale. Nu căutați senzaționalul pentru că nu o să-l găsiți. Așa e în viață”, a spus Toni Iuruc, după semnarea actelor de divorț.

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.