Setari Cookie-uri

CRBL, dorul de casă l-a adus... ACASĂ. Unde locuiește artistul cu chirie, după ce și-a vândut toate proprietățile?

CRBL s-a întors în România, asta după ce a locuit timp de șase ani în Spania. Artistul și familia sa locuiesc acum cu chirie și nu se gândesc să își cumpere o locuință, prea curând.

CRBL a revenit în România, asta după ce, în urmă cu 6 ani, și-a făcut bagajele, a vândut toate bunurile pe care le avea în țară și s-a mutat cu familia sa în Spania. Artistul a început o nouă viață, însă dorul de casă l-a făcut să se întoarcă pe meleagurile natale.

CRBL stă acum în chirie, într-o casă ce are și o grădină de care se ocupă, iar fiica lui s-a reîntors la școala unde studia înainte să se mute în Spania. Familia lui CRBL nu se gândește să își achiziționeze în viitorul apropiat vreun imobil, artistul declarând că îi place să experimenteze.

„Nouă ne place să experimentăm, nu vrem regrete și nu vrem o viață plictisitoare. Nu am avut casă, stăm cu chirie în continuare. Am ales să stăm cu chirie pentru că nu ne place ce se întâmplă pe piața imobiliară, nu e momentul și cu COVID-ul, cu tot ce se întâmplă nu e momentul. Avem o casă cu curticică. Avem noi cultura asta mai estică să ai casa ta, în afară nu e deloc așa. Deocamdată stăm în umbră, analizăm, până ne decidem să cumpăram ceva”, a mărturisit CRBL, pentru click.ro.

Citește și:

Motivul pentru care CRBL a revenit în România

CRBL a simțit dorul de casă, dar mai ales de scenă. Cântărețul a povestit că îi era dor să urce pe scenă și să cânte, lucru pe care îl poate face din nou, acum, în România.

Mai mult, artistului i-au lipsit și peisajele din România, locurile frumoase și unice care se găsesc doar la noi în țară.

„M-am întors atât pentru muzică, că mi-e foarte dor de scenă, mai ales după pandemia asta în care am tot adunat muncă de studio. Dar îmi era dor și de România asta verde, asta frumoasă, plină de locuri în care noi încă n-am ajuns până la vârsta asta și pe care vrem să o descoperim!”, a declarat CRBL pentru Cancan

Vizionare placuta


Kudika
13 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.