Setari Cookie-uri

Felicitări! Cristina Bălan este însărcinată în 6 luni și va avea o fetită!

Cristina Bălan și-a anunțat urmăritorii că va avea o fetiță, fiind însărcinată în 6 luni. Băieții ei, Toma și Matei așteaptă cu nerăbdare să își țină surioara în brațe.

Ce bucurie mare! Cristina Bălan va aduce pe lume o fetiță, fiind însărcinată în 6 luni. Fosta câștigătoare de la Vocea României le-a dat minunata veste internauților, asta după ce, timp de 6 luni, a păstrat secretul cu privire la sarcina sa.

Peste doar 3 luni, familia Cristinei Bălan se va mări, iar ea și soțul ei au pregătit numele petru cea mică. Toma și Mihai, cei doi băieți ai lor așteaptă cu nerăbdare să o țină în brațe pe micuța ce va purta numele Nadeea.

„Vă împărtășesc și vouă bunavestire, după o lungă perioadă de discreție. Astăzi se împlinesc 6 luni de când a apărut Minunea în viața noastră: Nadeea Sofia.

Băieții sunt foarte încântați că vor avea o soră. Nouă încă ni se pare ceva extraordinar”, a scris Cristina Bălan, pe pagina sa de socializare.

Citește și:

Toma și Matei au 9 ani și s-au născut cu Sindromul Down. Cristina Bălan și soțul ei, Gabriel, luptă din prima lor zi de viață pentru ca cei mici să ducă o viață normală, integrându-i în diferite activități. Fii artistei sunt pasionați de echitație și participă la tot felul de activități pentru dezvoltarea cognitiv-comportamentală.

Vizionare placuta


Kudika
13 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.