Setari Cookie-uri

Cum au reușit să treacă Deea și Dinu Maxer peste momentele dificile? Ce își reproșează atistul după 14 ani de căsnicie?

Deea și Dinu Maxer sunt una dintre cele mai îndrăgite familii din showbiz, iar din fața ecranelor cei doi par că trăiesc o viață de poveste. Totuși, micile certuri și momente de cumpănă nu i-au ocolit nici pe ei, însă Dinu Maxer a dezvăluit care este secretul unei căsnicii fericite.

Deea și Dinu Maxer sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri, iar împreună au doi copii. Familia lor a părut întotdeauna unită, însă, în spatele ușilor închise, au existat, ca în orice cuplu, momente tensionate și conflicte pe care, dion fericire, au reușit să le ducă la bun sfârșit.

Dinu Maxer a recunoscut că în primii ani de căsnicie, el o făcea geloasă pe Deea, care sufera de fiecare dată când el vorbea cu alte fete. Cu toate că au existat momente de gelozie, fidelitatea i-a ținut mereu aproape. Dinu Maxer consideră că acesta este și secretul unei relații de lungă durată.

„Am făcut o geloasă pe Deea mai ales în primii ani de căsnicie. Atunci nu-mi dădeam seama că mai răspundeam unei fete sau alteia, dar și ea suferea. Cred, totuși, că cheia mariajului nostru a fost, până la urmă, fidelitatea. Nu am călcat strâmb nici unul. Au mai fost momente de criză, ca în orice mariaj, mai ales atunci când au venit pe lume copiii. Mi-am dat seama că se adunaseră multe lucruri nespuse între noi! Devenisem ca doi străini, deși stăteam în aceeași casă”, a declarat Dinu Maxer, pentru click.ro

Citește și:

Probleme în cuplu după apariția copiilor

Dinu și Deea Maxer au mai întâmpinat probleme în cuplu, atunci când au apărut pe lume cele două minuni ale lor. Cu toate că aveau o familie fericită, relația de cuplu avea de suferit. Cei doi se simțeau străini în propria casă, iar comunicarea le lipsea cu desăvârșire.

În cei 14 ani de când formează o familie, Dinu Maxer are un singur lucru să își reproșeze: nu i-a adus flori soției sale, așa cum merita.

„Copiii te îndepărtează, uneori, ca și cuplu! Nu mai aveam timp și pentru noi, din cauza lor. În ce mă privește, am trecut cu bine de criza bărbatului de 40 de ani, că bat spre 50 de ani. Îmi reproșez totuși că niciodată nu i-am adus flori Deei”, a adăugat artistul.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.