Setari Cookie-uri

Brățări cuplu: Cele mai frumoase cadouri

Iată cele mai frumoase brățări de cuplu!

Atunci când vine vorba despre cadouri pentru oamenii importanți din viața ta, este esențial să fii în temă cu momentul dăruirii! De exemplu, atunci când este ziua cuiva de naștere, ar fi frumos ca și obiectul oferit să fie ales cu grijă pentru uzul propriu al sărbătoritului. În același timp, când vorbim de cadouri de Crăciun, Dragobete sau aniversare de cuplu, lucrurile stau diferit, cadoul fiind unul semnficativ pentru relația dintre oameni. Dacă se apropie vreuna dintre cele trei sărbători sau pur și simplu îți dorești să îi dăruiești un cadou iubitului/iubitei tale, noi îți prezentăm câteva brățări de cuplu!

Set brățări cupluri - 2 bratari piele si placuta personalizabila din argint

Acest set de brățări este perfect pentru aniversările în doi! Alese cu grijă și confecționate din argint și piele, ele vor deveni cadoul ideal pentru doi îndrăgostiți. Având în vedere că fiecare persoană are propria sa poveste, pe site-ul de aici (unde pot fi și comandate), reușești să personalizezi accesoriul în funcție de dorințele personale. Prețul pentru ambele bijuterii este de 151 ron și poate fi comandat imediat!

Citește și:

Set brațări cuplu din argint pentru cupluri cu infinit personalizabil cu orice initiale

Atunci când îți dorești un cadou rafinat pentru partenera/partenerul tău de viață, însă nu ai inspirație, aceasta este soluția! Setul de brățări cuplu din argint poate fi personalizat cu inițialele proprii și are un design extrem de atent lucrat. Este vorba despre două semne ale infinitului, ce pot simboliza iubirea veșnică dintre voi!

Setul poate fi comandat aici și costă 220 lei cu tot cu personalizare.

Set pentru cupluri de 2 bratari snur si puzzle personalizabil din aur 14k

Brățările acestea sunt cu totul unice, mai ales că au un puzzle ce poate fi personalizat, confecționat din aur de 14 karate. Deși prețul este puțin mai ridicat decât în cazul celorlalte două seturi de bijuterii, fiecare bănuț își face treaba! De ce costă mai mult? Excluzând faptul că este creat din cu totul alte materiale, piesele de puzzle reprezintă compatibilitatea dintre îndrăgostiți. Astfel, este un cadou ideal pentru persoana iubită!

Citește și:

Setul poate fi comandat aici și costă 305 ron.

Astfel, brățările în cuplu sunt un semn de iubire infinită și provoacă cele mai profunde emoții între doi parteneri de viață. Cu atât mai mult, atunci când te afli la distanță de persoana dragă, poți să te uiți la brățară și să îți amintești de el!

Sursă foto prima pagină: George Rudy/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.