Setari Cookie-uri

Cât de bine se descurcă Antonia în rolul de mamă? Cine este sprijinul ei în creșterea celor 3 copii

Antonia are 3 copii, iar rolul de mamă este foarte important pentru ea. Artista petrece mult timp cu cei mici și știe cât de importat este ca cei 3 copii ai ei să se simtă iubiți și susținuți. Cine este cel care o ajută atunci când vine vorba de creșterea copiilor?

Antonia și Alex Velea sunt o familie frumoasă, iar împreună au 3 copii de care se ocupă așa cum știu mai bine. Cei doi petrec mult timp cu Maia, Dominic și Akim și știu cât de important este ca cei mici să se simtă iubiți și susținuți în propriul cămin.

Atunci când vine vorba despre ajutor, Antonia se bazează întotdeauna pe tatăl copiilor săi, dar și pe bunici.

„Amândoi petrecem timp cu copiii, pentru că amândoi considerăm că este esențial să ne aibă aproape, să ne jucăm, să povestim, să ne uităm la desene, să ne spună cum le merge la școală și altele. Mă bucur de ajutorul și susținerea lui Alexandru în tot ce înseamnă creșterea copiilor, dar și a părinților noștri care ne sunt alături și ne ajută atunci când avem filmări și concerte”, a mărtursit Antonia, pentru playtech.ro

Citește și:

Alex Velea și Antonia, suflete pereche

Alex Velea și Antonia au trecut peste mai multe momente grele la începutul relației, însă iubirea lor a rezistat în timp. Artista îl iubește nespus pe partenerul ei de viață și îi apreciază calitățile. Alături de Alex Velea, îndrăgita cântăreață și-a format familia pe care și-o dorea, mai ales că el îi oferă sprijinul și ănțelegerea de care are nevoie.

„Prin iubire, înțelegere, sprijin. Alexandru este pentru mine „acasă”. Mă ajută de fiecare dată când am nevoie. Îi duce pe copii la școală și grădiniță, uneori mai și gătim împreună. Alexandru și cu mine ne susținem mult unul pe celălalt și cred că acest lucru e esențial. Alexandru este un tată extraordinar, implicat, iubitor, petrece timp cu ei, îi ia la studio. Amândoi vrem să îi învățăm să fie copii buni, iubitori, respectuoși. Cedează cel care a început… Certurile însă nu sunt atât de dese și sunt cumva firești, mici ciondăneli ca în fiecare cuplu”, a adăugat artista, pentru sursa de mai sus.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.