Setari Cookie-uri

Alexia Eram, viitoare femeie de afaceri! Ce business vrea să își deschidă fiica Andreei Esca?

Alexia Eram are doar 22 de ani și se gândește la următorul pas pe care îl va face în cariera sa profesională. Iubita lui Mario Fresh vrea să se lanseze în afaceri.

Alexia Eram este o femeie independentă și reușește, de câțiva ani, să își câștige singură banii. Acum că a absolvit o prestigioasă facultate de modă din Anglia, fiica Andreei Esca se gândește să se lanseze în afaceri. Deși, momentan, nu este sigură în ce domeniu vrea să activeze, Alexia Eram se gândește să își deschidă un business în domeniul modei sau o cafenea, fiind atrasă de domeniul Horeca.

„Să vedem ce proiecte mai apar pentru că a fost o vară destul de plină. Vedem ce ne rezervă viitorul. Cum o să pot să mai fac, habar n-am, un business în viitorul apropiat. Nu m-am gândit neapărat la ceva, dar poate o să mă ajute facultatea pe care am făcut-o în modă, și poate o să merg pe partea aceasta de brand, de haine. Sau pe partea de Horeca pentru că îmi plac foarte mult cafenelele, restaurantele.

Citește și:

Încă mă gândesc. Și apoi o să plecăm într-o vacanță binemeritată, abia la iarnă, probabil. Nu știm încă destinația, undeva la căldură”, a declarat Alexia în cadrul unui interviu pentru Fanatik.

Părinții vedetei au fost întotdeauna stricți cu ea, însă Alexia recunoaște că acest lucru i-a fost de mare ajutor pentru că regulile i-au folosit în a alege drumul corect în viață.

„Au fost niște părinți stricți amândoi, dar cred că ne-a ajutat chestia asta să nu o luăm pe cărări greșite”, a spus tânăra.

De aproximativ un an, Alexia Eram locuiește în propriul său apartament. Cu toate că nu prea are timp să se gospodărească, fiica Andreei Esca apelează la ajutoare în ceea ce privește curățenia și călcatul hainelor, lucru ce îi displace profund.

Citește și:

„Nu mi-a plăcut niciodată să fac asta. Mi-a plăcut, dar trebuie să fiu acasă tot timpul. Și eu nu sunt acasă niciodată. Plec dimineața și mă întorc seara. Am o doamnă care mă ajută la curățenie, o dată pe săptămână, dar în rest îmi place să-mi organizez lucrurile. De mâncat, sincer, mănânc mai mult în oraș. și de călcat…. Nu-mi place deloc. Este singura chestie care nu-mi place”, a spus Alexia Eram, pentru sursa mai sus menționată.

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.