Setari Cookie-uri

Magda Pălimariu strălucește la o lună după ce a născut. Cum arată frumoasa mămică cu micuțul ei?

Magda Pălimariu a născut în urmă cu o lună, iar fiul ei i-a schimbat complet viața. Vedeta se bucură de rolul de mamă și le împărtășește și internauților momente din viața de familie.

Magda Pălimariu este mai fericită ca niciodată, iar asta se datorează visului pe care l-a îndeplinit în urmă cu o lună. Fosta prezentatoare de știri a născut pe 20 august un băiețel perfect sănătos, iar de atunci viața i s-a schimbat complet.

Magda Pălimariu se descurcă de minune în rolul de mamă, iar cea mai mare împlinire vine din partea micuțului ei. Aflată în Norvegia alături de soțul ei, afaceristul Ionuț Eriksen, Magda împărtășește cu internauții imagini din viața de familie.

Recent, frumoasa mămică a postat câteva fotografii adorabile cu ea și cu cel mic, în timp ce se bucurau de o plimbare liniștită în familie. Mai mult, Magda a scris și un mesaj emoționant în care spune cât este de recunoscătoare pentru fiul său.

Citește și:

„Noi am ieșit la plimbare. Voi cum va petreceți duminica? (…) Am o minunăție de care nu mă mai satur să o țin în brațe nicio secundă! Un băiețel drag și frumos care nu mă mai scapă din ochi, dar nici eu pe el, toată viața! Îl iubesc cum nu se poate descrie în cuvinte! Mulțumesc Doamne pentru acest mare dar!”, a scris Magda Pălimariu, pe pagina sa de Facebook.

Magda Pălimariu, poveste de dragoste departe de ochii presei

După un divorț neașteptat, Magda Pălimariu și-a ținut secretă viața personală. Vedeta și-a găsit liniștea în brațele afaceristului Ionuț Eriksen și s-a mutat alături de el, în Norvegia. Anul acesta, cei doi au devenit pentru întâia oară părinți, iar fiul lor are dublă cetățenie.

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.