Setari Cookie-uri

Un nou scandal între Andreea Bălan și George Burcea. Artista a răbufnit în mediul online: ”Nu e prima dată când vine beat”

Se încing, din nou, spiritele între Andreea Bălan și fostul ei partener de viață, George Burcea.

Totul se întâmplă la scurt timp după ce vedeta a dat o serie de declarații legate de pensia alimentară pe care actorul este nevoit să o plătească lună de lună, fiind vorba de 499 de lei.

Andreea Bălan, scandal cu George Burcea

Andreea Bălan și George Burcea au avut o relație care a durat ani buni și care deși părea că funcționează, nu a dus nicăieri. La scurt timp după ce și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, au decis să o ia pe drumuri diferite, iar un întreg scandal a pornit între ei după aceea. Ambii și-au adus acuzații grave și au încercat să demonstreze că au dreptate, iar acum se încing spiritele din nou între ei.

Toată lumea știe că foștii soți au împreună două fiice pe nume Ella și Clara care, după ce au divorțat, au rămas în grija mamei lor. Andreea Bălan este o mamă de nota 10 și își dedică întrega existență creșterii lor, ba chiar și-a făcut modificări în program, pentru a le fi alături mereu și se chinuie să nu le lipsească absolut nimic. Pentru multă lume care o urmărește este un exemplu demn de urmat, iar unii sunt mândri de ea că reușește să se descurce și că în ciuda tuturor greutăților prin care a trecut, de-a lungul vremii, a reușit să rămână o femeie puternică și o familistă convinsă.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.