Setari Cookie-uri

Se retrage sau nu Mihaela Rădulescu din lumina reflectoarelor: ”Ce spun eu și ce înțeleg ei”

Una dintre postările pe care le-a făcut, zilele acestea, Mihaela Rădulescu le-a atras imediat atenția internauților.

Fără a aștepta mai multe detalii din partea vedetei, oamenii au ajuns repede la concluzia că a decis să se retragă din lumina reflectoarelor, cât mai repede cu putință. Văzând că a fost înțeleasă greșit, ea a decis să lămurească întreaga situație.

Mihaela Rădulescu, despre retragerea din lumina reflectoarelor

Recent, Mihaela Rădulescu a făcut câteva declarații despre intimitatea de care își dorește să aibă parte de acum înainte și de care nu s-a putut bucura ani la rând, deoarece fiind persoană publică acest lucru nu a fost posibil. De asemenea, le-a explicat celor care o urmăresc faptul că de fiecare dată când vorbește mai puțin despre ea, se simte mai liberă, mai încrezătoare, dar și mult mai inspirată. Tot ea a zis că întotdeauana a știut cum să își trăiască viața și că acum a nu împărtăși cu oamenii tot ceea ce trăiește reprezintă o sursă de fericire.

Citește și:

La finalul postării, și-a cerut scuze în fața urmăritorilor pentru faptul că nu postează atât de des pe cât și-ar dori ei, motiv pentru care aceștia au ajuns repede la concluzia că a fost, de fapt, un mesaj de retragere.

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.