Setari Cookie-uri

Gina Pistol, dezamăgită de oamenii din autobuz. Situația neplăcută de care a avut parte în timp ce era cu micuța Josephine

Gina Pistol a vorbit dezamăgită despre situația neplăcută de care a avut parte în autobuz, în timp ce era cu micuța Josephine în brațe.

Gina Pistol a fost tare dezamăgită de reacția oamenilor din autobuz, atunci când ea ar fi avut nevoie de ajutor. Vedeta le-a vorbit internauților despre pățania din ultimele zile și le-a cerut celor care o urmăresc să fie mai buni și să îi ajute pe cei din jur, ori de câte ori aceștia au nevoie.

Iubita lui Smiley le-a povestit internauților că nimeni nu a ajutat-o atunci când se afla într-un microbuz, mai ales că o avea pe micuța Josephine în brațe, un ghiozdan în spate, dar și un cărucior pe care încerca să îl urce în respectivul mijloc de transport. Gina Pistol a fost mâhnită să vadă că nimeni din jurul ei nu îi sare în ajutor, ba mai mult bărbașii din jur se uitau nepăsători.

„Sunt foarte mâhnită. Mi-am început săptămâna supărată. Și am motive serioase. Ne ducem la vale. S-a înrăit lumea. Fiecare este cu treaba lui, lipsește empatia. Nu îmi place ce se întâmplă cu lumea. Nu doar eu am observat asta. Dar ceva se întâmplă. Ne dezumanizăm. E păcat, e trist!”, a declarat Gina Pistol pe pagina personală de Instagram, potrivit Wowbiz.

Citește și:

Vedeta a spus că s-ar fi bucurat ca cineva din jur să o ajute, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Cu toate că avea bagaje și un copil mic în brațe, niciunul dintre cei prezenți nu a încercat să o ajute. Vedeta i-a îndemnat pe internauți să fie mai buni cu aproapele lor.

„Pe vremea mea, dacă urcam într-un mijloc de transport și vedeam un om care are nevoie de ajutor, un om în vârstă, o femeie însărcinată, o femeie care cară ceva, îmi crăpa obrazul de rușine să nu-i ofer o mână de ajutor. Și acum o fac cu mare drag.

Nu ne îndreptăm spre o lume mai bună, învățați să ajutați că nu vă cad mâinile. E cool să fii om bun”, a mai povestit Gina Pistol.

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.