Setari Cookie-uri

Anghel Damian, sentimente profunde pentru Theo Rose. Cum își exprimă actorul iubirea?

Theo Rose și Anghel Damian nu se mai ascund și vorbesc deschis despre relația dintre ei. Recent, ei au fost invitați într-un podcast, acolo unde actorul și regizorul Anghel Damian a vorbit despre sentimentele care îl leagă de iubita sa.

Theo Rose și Anghel Damian se iubesc din ce în ce mai mult, lucru pentru care sunt recunoscători că s-au găsit. Deși ambii veneau din relații de lungă durată, se pare că au reușit să treacă peste trecut și să își trăiască frumos povestea de iubire.

Chiar dacă inițial ezitau să se afișeze împreună în public, acum cei doi nu mai au nicio reținere și vorbesc deschis despre sentimentele care îi leagă. Invitați în podcastul bunului lor prieten, Codin Maticiuc, Anghel Damian și Theo Rose și-au mărturisit iubirea, iar actorul chiar a povestit despre sentimentele profunde pe care le simte pentru partenera sa de viață.

„Această chestiune nu poate fi exprimată în cuvinte, cum ți-am spus și mai devreme. Sunt lucruri care sunt atât de profunde și de complexe că nu există vocabular pentru asta”, a declarat Anghel Damian, în cadrul podcast-ului lui Codin Maticiuc.

Citește și:

Theo Rose, clarificări cu privire la relația sa

Atunci când s-a aflat că Theo Rose s-a despărțit de Alex Leonte și a început o nouă relație cu Anghel Damian, presa a scris fel și fel de zvonuri despre ea și iubitul ei. Paparazzi au fotografiat-o atunci pe Theo în timp ce se săruta cu Anghel Damian, iar internauții s-au grăbit să vorbească despre infidelitate.

Pentru a liniști spiritele, Theo Rose a vorbit despre ce se întâmplă mai exact în viața sa.

„Măi oameni, a apărut acest articol în Cancan, articolul din care reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea. Lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine, doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea. Eu mai degrabă am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea. Și să anunț eu la un moment dat, să trec prin ele. Că s-a întâmplat asta, că ne-am despărțit.”, a povestit artista, pe InstaStory.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.