Setari Cookie-uri

Cadoul care a emoționat-o pe Alexia Eram de ziua sa de naștere. Doar iubitul ei îi putea dărui ceva atât de special

Alexia Eram a împlinit recent 22 de ani și a organizat o super petrecere cu tematică mexicană. Pe lângă cadourile primite de la cei dragi, vedeta s-a arătat emoționată de darul special creat de iubitul ei, Mario Fresh.

Alexia Eram a împlinit recent 22 de ani și cu ocazia zilei sale de naștere, vedeta a organizat o super petrecere în stil mexican. Alături de ea au fost prietenii ei dar și Mario Fresh, cel cu care se iubește de 6 ani.

Fiica Andreei Esca a primut numeroase cadouri și urări de bine, însă, dintre acestea, unul singur a emoționat-o peste măsură. Darul oferit de Mario Fresh este unul special și unic pentru ea, iar de 6 ani încoace, artistul nu ezită să o surprindă pe frumoasa lui iubită cu tot felul de surprize.

Așa s-a întâmplat și anul acesta, când Mario Fresh a făcut un mini-concert special pentru Alexia, la petrecerea organizată de ziua ei de naștere. Vloggerița a fost impresionată de creativitatea iubitului ei și a ținut să îi aprecieze cadoul, în mod public.

Citește și:

‘’Normal că surpriza iubitului meu. Mi-a făcut o surpriză în timpul petrecerii și a avut un mini-concert. Cred că aceasta a fost cea mai emoționantă surpriză pe care am avut-o și apoi, evident, cadourile de la toți prietenii, familia și așa mai departe’’, a declarat Alexia Eram pentru Ego.ro.

Mario Fresh este convins că Alexia Eram este sufletul lui pereche și speră ca iubirea să existe mereu în viața lor.

„Nu am avut momente grele, suntem doi “puști” cu capul pe umeri, care discută super deschis, se iubesc pentru că există iubire și merg înainte cu ceea ce au, încercând să facă o viață frumoasă (…) Dacă cumva se întâmplă să nu mai existe (n.r iubirea), batem palma și rămânem prieteni, dar sper să nu se întâmple asta, pentru că mi se pare că suntem făcuți unul pentru celălalt”, a dezvăluit Mario Fresh, pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.