Setari Cookie-uri

Kira Hagi joacă rolul principal într-un film de succes! Unde va putea fi văzută fiica lui Gheorghe Hagi?

Kira Hagi este actriță, iar de curând a terminat filmările pentru un lungmetraj care se anunță a fi de succes. Ce planuri mai are fiica lui Gheorghe Hagi?

Kira Hagi, fiica lui Gheorghe Hagi în vârstă de 23 de ani este actriță și își croiește cu pași siguri drum în această meserie. Dacă în trecut fiica fotbalistului a jucat-o pe Martha Bibescu în piesa de teatru „Martha și George”, de la Teatrul Notarra, acum Kira Hagi a obținut rolul principal într-un lungmetraj, ce va avea premiera anul viitor.

Kira Hagi a anunțat pe pagina sa de Facebook că a încheiat filmările pentru pelicula "Enescu - Geniul și Prințesa", unde a fost onorată să o interpreteze pe prințesa Alice Cantacuzino. Mai mult, ea le-a sugerat internauților să urmărească pagina de Facebook a filmului, ce va avea premiera în 2023.

„Tocmai s-au încheiat filmările pentru filmul «Enescu – Geniul şi Prinţesa», este un film despre viaţa şi iubirile compozitorului. După Martha Bibescu, am descoperit şi investigat cu această ocazie o (altă) femeie emblematică a perioadei interbelice. Ce vreau să vă spun este că am fost extrem de onorată să o portretizez pe prinţesa Alice Cantacuzino, scriitoare, dramaturg şi sportivă de performanţă, dar şi corespondent de război, în Al Doilea Război Mondial. Urmăriţi pagina oficială a filmului pentru mai multe detalii. Eu una abia aştept premiera!”, a anunțat actriţa Kira Hagi, pe contul său de socializare.

Citește și:

Kira Hagi a mărturisit că nu poate da mai multe detalii, însă trebuie să fie foarte mândră de acest proiect, fiind singurul pe care îl promovează pe pagina sa de socializare.

„Momentan nu vorbesc despre film, a fost doar un teaser, e singurul meu proiect pe care îl promovez. La anul, la premieră voi spune mai multe. Din păcate nu pot spune mai multe, pentru că personajul meu dă destul de multe informaţii despre poveste”, a adăugat fiica lui Hagi, pentru click.ro.

Pe lângă cariera actoricească, Kira Hagi este pasionată și de televiziune. Ea prezintă o emisiune pentru tineri, pe postul Aleph News.

„Lucrez de ceva timp la acest concept și sunt tare bucuroasă acum pentru că s-au aliniat toate planetele. Tocmai am început o miniserie prin care sper să aduc în atenția tuturor, tinerii deștepți din România, care schimbă lumea în bine! Aștept opiniile voastre, dar și mesaje dacă știți astfel de oameni talentați, care fac performanță în orice domeniu!”, a spus Kira Hagi, acum ceva timp.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.