Setari Cookie-uri

Paula Seling este vegetariană de 11 ani și vegană de 5! Cum se împacă artista cu noul stil de viață?

Paula Seling a adoptat un stil de viață sănătos și spune că viața i s-a schimbat complet de când a renunțat la anumite alimente.

Paula Seling se simte din ce în ce mai tânără și mai plină de energie, asta de când a renunțat la alimentele de origine animală. Vedeta a mărturisit că este vegetariană de 11 ani și vegană de 5 ani, iar noul stil de viață i se potrivește mânușă.

Artista a adoptat acest stil de viață atât pentru sănătatea ei, cât și pentru siluetă. Astfel, Paula Seling a decis să alimine alimentele care nu îi aduceau niciun beneficiu. Cu toate că s-ar putea crede că artista a avut parte de provocări atunci când a renunțat la o gamă mare de alimente, adevărul este că nimic nu a fost greu pentru ea, iau Paula s-a bucurat de numeroase beneficii.

„Doar beneficii. Sănătatea mea a avut de câștigat, energia mi-a crescut enorm, am poftă de viață și satisfacția că pot să fac ceva pentru a ajuta lumea”, a mărturisit vedeta, pentru VIVA!.

Citește și:

Alimentele la care artista a renunțat de ani buni să le consume sunt produsele de origine animală. Cu toate acestea, uneori îi este poftă de pește, însă reușește să se abțină cu brio.

„Nu am mai mâncat carne de 11 ani, iar produse de origine animală de 5 ani și nici nu intenționez să mănânc. Nu mă tentează. Singurul lucru care îmi face cu ochiul sunt fructele de mare sau peștele, rareori. Însă, în general, mă abțin”, a mai precizat cântăreața pentru, sursa citată.

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.