Setari Cookie-uri

Oana Roman, alături de sora sa după ce tatăl ei a murit. Mesajul emoționant postat de vedetă

Oana Roman este alături de sora sa, Catinca, în aceste momente dificile. Tatăl Catincăi Roman a încetat recent din viață, la vârsta de 90 de ani.

Catinca Roman trece prin momente dificile, asta după ce tatăl ei, Iosif Zilahy a încetat recent din viață, la vârsta de 90 de ani. Anunțul a fost făcut de sora Oanei Roman pe rețelele de socializare, iar vedeta a scris și la ea, la rândul ei, un mesaj emoționant celui care i-a fost ca un bunic.

Oana Roman l-a admirat mult pe tatăl Catincăi și a spus că i-a îndrăgit blândețea, eleganța și frumusețea. Cele două surori regretă pierderea fostului soț al Mioarei Roman.

«Eoci, așa îi spuneam noi, a plecat azi-noapte dintre noi. A fost bun și blând. A fost un mare sportiv și antrenor emerit. A fost tatăl Catincăi și bunicul Călinei și un pic bunic și pentru mine. I-am admirat mereu eleganța și frumusețea, rafinamentul de lord, vorba blândă și statura perfectă. Drum bun în lumină. Dumnezeu să te odihnească în pace.», a scris Oana pe rețelele de socializare.

Citește și:

Pierderea tatălui Catincăi Roman vine într-o perioadă grea pentru cele două surori, asta mai ales că mama lor, Mioara Roman a suferit de curând o intervenție chirurgicală, iar recuperarea este una dificilă.

Oana Roman le oferă urmăritorilor ei informații despre starea de sănătate a mamei sale, iar internauții o încurajează mereu să nu își piardă speranța.

"Azi am fost la mama. Aș da multe ca să o văd iar pe picioare și mergând mai bine. Durează recuperarea după operație și mi se strânge inima! Astfel e bine, dar un pic frustrată că stă mult în pat.", a declarat Oana Roman, pe rețelele de socializare.

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.