Setari Cookie-uri

Laurențiu Reghecampf a fost somat să fie adus în țară, la audieri. Anamaria Prodan își dorește cât mai curând divorțul

Anamaria Prodan a făcut o plângere penală împotriva lui Laurențiu Reghecampf, pentru a fi cercetat cu privire la sustragerea bunurilor comune ale familiei. Antrenorul va fi adus în țară cu mandat.

Laurențiu Reghecampf urmează să fie adus în țară, la audieri, la Secția de Poliție Buftea, acolo unde va fi audiat cu privire la plângerea penală pe care Anamaria Prodan a făcut-o împotriva sa. Impresara s-a adresat instituților pentru a se sesiza cu privire la sustragerea bunurilor familiei.

Tototodată, Anamaria Prodan își dorește cât mai curând să divorțeze de Reghecampf și mărturisește că vrea să încheie acest circ, care dureaă deja de o perioadă bună încoace.

„Acestea sunt problemele familiei pe care sper și mă rog la Dumnezeu să le închidem, cu cât mai repede cu atât mai bine. M-am săturat să facem deliciul presei de atâția ani. Reghe nu realizează acest lucru pentru că a fost ușor în mintea lui să-i construiesc o asemenea imagine, un asemenea nume și o asemenea carieră.

Citește și:

Eu însă știu cât m-am chinuit 15 ani! Sper să vină să divorțăm că deja este prea mult de când mă rog de el să închidem acest circ. Este fericit, are o nouă familie, are un contract în străinătate, nu avem de ce să stăm legați unul de altul”, a spus impresara pentru Click!.

În ceea ce îl privește pe Bebeto, Anamaria Prodan a declarat că Reghecampf este binevenit să îl vadă la ea acasă și să îl ajute așa cum crede el mai bine. Mai mult, impresara spune că în doi ani de zile nu a venit să își viziteze fiul, astfel că Bebeto este împăcat cu situația actuală.

În încheiere, Anamaria Prodan îi roagă pe toți cei care o urmăresc să nu o mai întrebe de fostul ei partener, pentru că și-a învățat lecția, iar acum merge mai departe.

Citește și:

„Dacă vrea să-și viziteze copilul este bine venit, dacă nu, la fel. Nu este problemă. Bebeto s-a obișnuit în doi ani să nu-l vadă, deci este la latitudinea lui dacă vrea să-l vadă sau să-l ajute! Eu, Anamaria Prodan, am mers mai departe, mi-am învățat lecția și am hotărât să nu mai vorbesc despre nimic din viața mea! Eu și copiii mei vrem sa terminam mai repede acest divorț și să uităm de absolut tot! Sper ca acest nou copil al lui și amanta să-l convingă să divorțeze și să închidă toate aceste procese pe care singurel le-a deschis fără nici un temei și fără nici un rost! Să fie foarte clar! Este bine venit să-și vadă și sa-și ajute băiatul!

Dacă despre fete a declarat că nu-s ale lui, este ok! Fetele l-au iubit și îi vor păstra o amintire frumoasă a vremurilor de mult trecute. La fel îmi învăț toți cei trei copii să îi păstreze această amintire frumoasă a celor 16 ani petrecuți împreună! Multumesc mult și vă rog să ne întrebați de alte lucruri de acum înainte, nu despre Reghecampf!”, a mai adăugat impresara.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.