Setari Cookie-uri

Tatăl Andreei Bălan, prima reacție în scandalul dintre artistă și George Burcea. Ce face actorul când timp fetele sunt la el?

Tatăl Andreei Bălan a vorbit pentru prima dată despre scandalul dintre artistă și fostul ei soț, George Burcea.

Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan a vorbit pentru prima dată despre scandalul în care este implicată fiica sa și fostul lui ginere, actorul George Burcea. În ultima perioadă, Andreea Bălan și George Burcea se acuză reciproc în mod public și fiecare își spune varianta sa a poveștii dintre ei.

Tatăl artistei a preferat să fie discret și să nu dea prea multe detalii din casă, mărturisind că fiica lui știe mai bine ce are de făcut în legătură cu fetițele ei, Ela și Clara.

„Eu nu țin legătura cu George, doar de ziua mea, pe 1 septembrie, toată lumea m-a sunat și mi-a zis la mulți ani, dar, în rest, nu vorbim. Eu vorbesc cu soția mea și cu Andreea. Ea știe cum să-și gestioneze lucrurile și sper că nu este cazul să îi spun eu trebuie să facă și cum să procedeze.

Citește și:

Din ce știu eu două weekenduri pe lună sunt luate de George acasă. Rămân acolo peste noapte, dorm, le gătește, se joacă cu ele.

Andreea nu prea dorește să îmi dau eu cu părerea ca părinte. De aceea și evit ca să îi dau sfaturi. Nu știu cum să facă, cum este mai bine pentru fete, pentru Andreea, pentru George. Degeaba îmi dau eu cu părerea pentru că mâine citește partea cealaltă… ”, a declarat Săndel Bălan pentru Fanatik.

Andreea Bălan a făcut recent mai multe dezvăluiri în care a declarat că George Burcea nu își respectă programul de vizită și că iubirea pe care o afișează pentru fetițe este doar de ochii publicului.

„Contrar iubirii pe care o afișează public, el își vede fetițele foarte rar și nu respectă programul de două weekenduri pe lună. Din mai până în prezent, fetele au dormit la el doar 12 zile, iar în luna august, care era luna sa de vacanță, a venit să le vadă doar două ore.

Citește și:

Cât am fost eu plecată în America Express, le-a luat în total 9 zile (în două luni), mama fiind cea care a avut grijă de ele. Eu sunt obligată de sentința primei etape a procesului de divorț să îi dau fetițele weekendurile 1 cu 3 din fiecare lună, indiferent de cum se prezintă atunci când le ia (în stare de ebrietate). În cazul custodiei exclusive, el nu ar fi decăzut din drepturi și nu i se iau copiii (așa cum încearcă să inducă în eroare publicul). Are aceleași weekenduri și vacanțe”, a transmis Andreea Bălan, potrivit spynews.ro.

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.