Setari Cookie-uri

Care sunt cei mai frumoși bărbați din lume, în viziunea lui Brad Pitt?

Brad Pitt nu se consideră cel mai frumos bărbat din lume și a nominalizat doi colegi de breaslă pentru acest titlu. Care sunt cei mai frumoși bărbați în viziunea lui Brad Pitt?

Brad Pitt nu se consideră cel mai frumos bărbat din lume și a nominalizat alți doi colegi de breaslă. Într-un interviu al revistei Vogue, actorul a mărturisit care sunt preferații lui la acest capitol.

Se pare că Brad Pitt îi consideră pe Paul Newman și George Clooney ca fiind cei mai frumoși reprezentanți ai sexului masculin.

„În lumea actoriei, pentru că este job-ul meu… primul loc e ocupat de Paul Newman. Pentru că a îmbătrânit atât de frumos. Și pentru că se spune că a fost o persoană foarte specială, darnică, caldă și sinceră,

Dacă ar fi să numesc pe cineva din prezent, l-aș numi pe George Clooney pentru că, de ce nu?”, a spus vedeta de la Hollywood, pentru celebra revistă Vogue.

Brad Pitt și-a lansat o colecție de cosmetice

Cu această ocazie, fostul soț al Angelinei Jolie și-a lansat o linie de cosmetice, inspirată din una dintre fostele sale iubite, Gwyneth Paltrow.

Citește și:

„Îmi este o prietenă foarte dragă și a reușit să construiască acest imperiu. (…) De fapt, dacă stau să mă gândesc bine, ea a fost cea care m-a făcut să mă spăl pe față de două ori pe zi… poate”, a mai mărturisit Brad Pitt.

Actorul de la Hollywood și Gwyneth Paltrow s-a logodit în 1996, după o poveste de iubire de doi ani. Din păcate cei doi nu au mers împreună prea mult timp, pentru că s-au despărțit un an mai târziu, în 1997.

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.