Setari Cookie-uri

Livia Graur, viața după divorț. Prezentatoarea de știri cântărește 49 de kilograme

Livia Graur a divorțat acum câteva luni, iar de atunci viața i s-a schimbat radical. Prezentatoarea tv s-a apucat de sport, iar acum cântărește 49 de kilograme.

Livia Graur, prezentatoarea de știri de la Prima Tv a divorțat în luna ianuarie a acestui an, iar de atunci viața i s-a schimbat radical. La cei 36 de ani pe care îi are, Livia Graur cântărește 49 de kilograme, iar sportul face parte din rutina ei zilnică.

Livia Graur are o fetiță, Renata, și îți ține viața personală departe de ochii presei. Vedeta a ținut secret faptul că a divorțat, iar în urmă cu puțin timp, s-a aflat că ea este o femeie singură. Totuși, prezentatoarea tv s-a ocupat și mai mult de ea și s-a apucat de sport. În prezent, ea cântărește 49 de kilograme și spune că este mult mai energică ca înainte.

„Nu are nici o legătură, sportul nu înseamnă neapărt că trebuie să slăbim. Dacă facem sport, facem sport să ne tonifiem, facem sport să ne simțim bine, să ne dea energie. După o jumătate de oră pe bandă dimineața, am energie pentru toată ziua.

Citește și:

E un lucru bun pentru psihic. Te pune în mișcare, îți dă tonusul acela de care ai nevoie. Nu sunt o persoană matinală și pentru mine trezitul de dimineață e o tortură”, a declarat vedeta Prima TV, Livia Graur, pentru Click!

Vedeta tv s-a apucat serios de treabă, iar primul accesoriu cumpărat a fost o banda de alergat, pe care o folosește cât mai des cu putință.

„La mine banda nu e cuier! E primul accesoriu de genul acesta pe care mi l-am cumpărat și, atunci când m-am hotărât să fac pasul acesta, am știut că trebuie să mă țin de treabă.

Mi-am dat seama că nu o să am timp să merg la sală din cauza programului haotic, așa că am zis să aduc sala acasă, bandă și niște gantere. Ganterele nu le-am folosit prea mult, dar de badă mă țin!”, a mai menționat prezentatoarea TV.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.