Setari Cookie-uri

Grijile oamenilor obișnuiți nu sunt aceleași cu ale Biancăi Drăgușanu. Vedeta nu este interesată de facturi și scumpiri

Bianca Drăgușanu a declarat că nu are de gând să facă economie la nimic și că nu este ea cea care se ocupă de întreținerea casei.

Bianca Drăgușanu este o femeie independentă și lunar câștigă zeci de mii de euro. Vedeta are afacerile sale și un program încărcat, drept pentru care nu este ea cea care se ocupă de plata facturilor și de întreținerea casei, în general.

Vedeta a mărturisit că în această perioadă, în care mii de români se plâng de creșterea prețurilor și de scumpirile accelerate, ea nu are de ce să facă economie. Bianca Dragușanu locuiește într-un apartament de lux dintr-un complex rezidențial, împreună cu mama și fetița ea, Sofia. Diva are grijă de bunăstarea familiei și face orice pentru ca celor dragi ei să nu le lipsească nimic din ceea ce au nevoie.

În fiecare lună, Bianca Drăgușanu îi dă bani mamei sale pentru plata facturilor și pentru a se ocupa de tot ceea ce presupune întreținerea unui cămin.

Citește și:

„Nu mă interesează facturile și nici nu știu cât vin. Eu îi las mamei o sumă lunară pentru toate cheltuielile. Pot să vină oricât, nu am de ce să fac economie la ceva”, a spus ea pentru playtech.ro.

În prezent, Bianca Drăgușanu și-a mutat majoritatea lucrurilor în apartamentul din Pipera al iubitului său, Gabi Bădălău. Cu toate acestea, vedeta are grijă să o ducă în fiecare zi la școală pe Sofia, iar apoi să petreacă căte două ore la sală.

„La 7.30 sunt deja în picioare. Îmi pregătesc fetița, o conduc la clasă și apoi merg pentru o oră și jumătate sau chiar două la sală.

Imediat după aceea mă duc la atelier. Acolo am întâlnire cu clientele mele, cu care vorbesc despre multe lucruri. Despre ce rochii le vin mai bine sau despre cum să-și aranjeze părul. Urmează în fiecare zi, de luni până vineri, momentul în care îmi iau fata acasă. Apoi, seara are și ea programul ei, care poate diferi!”, a mai spus blondina.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.