Setari Cookie-uri

Teodor și Ionela de la MPFM vor să devină părinți pentru a doua oară. Recent, cei doi au fost nași de botez

Ionela și Teodor de la MPFM sezonul 4 au o familie frumoasă, iar cei doi se gândesc să devină părinți pentru a doua oară și să îi facă micuțului Dominic o surioară.

Teodor și Ionela de la Mireasă pentru fiul meu, sezonul 4, au rămas unul dintre cele mai apreciate cupluri ale emisiunii. Cei doi s-au căsătorit în cadrul competiției și povestea lor de dragoste a continuat și după ce emisiunea s-a terminat.

Împreună, Ionela și Teodor formează o familie frumoasă, iar în anul 2019 a venit pe lume fiul lor, micuțul Dominic, care le-a întregit familia. Recent, Teodor a vorbit despre planurile de viitor, dar și despre un eveniment fericit petrecut la ei în familie, acela de a năși fetița unor prieteni din copilărie.

”A fost la unui prieten de-al meu din copilărie, am fost și nași de cununie acum câteva luni, iar acum am botezat-o pe fetița lui și a soției sale. A fost foarte frumos, petrecerea a avut loc la un restaurant din zonă, au fost undeva la 60 de persoane. Ne-am distrat, chiar a fost foarte frumos”, a spus Teodor, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Citește și:

Botezul la care au fost nași i-a făcut pe Ionela și Teodor să își amintească de momentul în care băiețelul lor a fost creștinat, exact în aceeași biserică.

”Au fost emoții, mai ales la Biserică, unde știi că nașul și nașa spun Crezul, o îmbracă pe finuță, au fost emoții mari. Să botezi un copil e o mare binecuvântare. Am fost onorați că am putut să ducem totul până la capăt (...) Finuța a fost puțin agitată, ne așteptam și la Domi, că în ultima perioadă l-au luat geloziile, să-l luăm în brațe, dar spre surprinderea noastră a fost foarte cuminte, nu ne așteptam. Botezul a avut loc la o bisericuță de la noi, aici unde l-am botezat și pe Domi, la același preot. Preotul chiar l-a recunoscut, a fost foarte frumos”, a mai povestit Teodor, pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

În ceea ce îi privește, Teodor și Ionela își doresc să devină părinți pentru a doua oară și să îi facă o surioară lui Dominic. Foțtii concurenți de la MPFM sunt de părere că formula de 4 este cea mai potrivită pentru familia lor.

”Da, sigur vrem. Deocamdată vrem să mai crească și Domi, să ne putem înțelege cu el. Avem în plan, dar când va vrea Dumnezeu. Nu putem să program exact, vrem un frățior sau o surioară, noi am vrea o surioară, dar da, vrem. Nici ca mine cum a fost singur nu a fost bine, dar poate nici șase câte au fost ele, Ionela și surorile ei. Am zis că măcar doi că e cel mai frumos să aibă o surioară sau un frățior”, a mai spus Teodor Roșu.

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.