Setari Cookie-uri

SERIA ORIGINALĂ DISNEY+ ”DAVID BECKHAM SALVEAZĂ ECHIPA” ARE PREMIERA ÎN EXCLUSIVITATE LA DISNEY+ PE 9 NOIEMBRIE

Disney+ a publicat un scurt trailer al docu-seriei alcătuite din patru episoade

Disney+ a anunțat că serialul original "David Beckham salvează echipa" va avea premiera exclusiv pe platforma de streaming miercuri, 9 noiembrie. Anunțul a fost însoțit de un prim video teaser și o imagine din serial.

Co-produs în Marea Britanie de Twenty Twenty, compania câștigătoare a premiilor BAFTA și RTS, și de Studio 99, studiou de producție și conținut global co-fondat de Beckham, "David Beckham salvează echipa" este un serial emoționant care îl prezintă pe cunoscutul sportiv revenind la rădăcinile sale în estul Londrei pentru a fi mentorul echipei Westward Boys, o echipă tânără, care se află la coada clasamentului și care se confruntă cu retrogradarea. Totuși, nu este vorba de orice campionat... ci același campionat în care David a jucat pe vremea când era copil. Împreună cu antrenorii principali, va încerca să schimbe soarta echipei.

Citește și:

Teaserul îl are în centrul său pe David Beckham care se întoarce la începuturile sale în estul Londrei cu dorința de a sprijini echipa Westward să câștige. În acest video îl vedem îndrumând tânăra echipă și oferind sfaturi și încurajări cu privire la lovitura liberă perfectă, astfel încât echipa să poată "șuta ca Beckham".

"David Beckham salvează echipa" are la bază pe angajamentul companiei de a găsi, dezvolta și produce producții originale. Numai în regiunea EMEA, echipa Disney International Content and Operations plănuiește să creeze 60 de producții locale până în 2024, continuând să lucreze cu creatori remarcabili și producători premium.

Citește și:

Ne puteți găsi și pe https: facebook.com/DisneyPlusRO

foto © 2022 Disney și entitățile afiliate

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.