Setari Cookie-uri

Zi specială pentru Reghecampf! Cu ochiul umflat, el împreună cu Corina Caciuc l-au botezat pe micuțul Liam

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au botezat ieri micuțul, asta după ce, cu o zi în urmă, antrenorul și Anamaria Prodan și-au împărțit pumni în mijlocul străzii.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au botezat băiețelul, pe micuțul Liam, duminică după amiază. Antrenorul a postat primele fotografii cu noua sa familie, spunând că este o zi specială. Cu toate că apare zâmbing larg în imaginile postate pe social media, ochiul umflat de la pumnul primit cu o zi în urmă de la Anamaria Prodan îl dă de gol.

Potrivit RomâniaTv, mândrul tătic și Corina Caciuc au decis să schimbe, pe ultima sută de metri, biserica unde a avut loc creștinarea micuțului. Cu toate că invitații îi așteptau pe cei trei la biserica unde a fost inițial stabilit botezul, ei s-au îndreptat către un alt lăcaș de cult.

La rândul ei, Corina Caciuc le-a arătat următirorilor săi de pe Instagram imagini din culisele botezului de vis, de la decorațiuni, candy bar, la petrecerea propriu-zisă. Ea a optat pentru o ținută elegantă, formată din 3 piese, pantaloni, bluză și vestă, vestimentație ce i-a pus în evidență silueta de după naștere.

Citește și:

Fericiții părinți și invitații lor au petrecut până în zori la un local de lux din Capitală, iar antrenorul și femeia care i-a dăruit cel de-al treilea copil au dansat împreună, sărbătorindu-și povestea de dragoste.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, bătaie în mijlocul străzii

Cu o zi înainte de marele eveniment, Laurențiu Reghecampf s-a întâlnit cu Anamaria Prodan, iar cei doi și-au încheiat ziua la poliție, fiecare cu câte o plângere penală. Se pare că cearta s-a aprins după ce impresara i-ar fi arătat ceva lui Reghecampf pe telefonul ei.

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.