Setari Cookie-uri

De la ce s-a iscat scandalul dintre Reghecampf și Anamaria Prodan? Ce i-a arătat impresara pe telefon?

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-a iscat după ce impresara i-ar fi arătat ceva pe telefon. De la ce a pornit totul?

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au bătut în plină stradă, iar fiecare a ajuns la poliție, având dosar penal. În imaginile făcute publice de paparazzi se observă că, înainte de a începe scandalul, impresara îi arată ceva pe telefonul ei. Pentru câteva secunde, antrenorul se uită atent și stă cu mâinile la spate, în timp ce fosta sa parteneră de viață vorbește, derulând ceva pe telefon. La scurt timp după aceea, cei doi au început să se lovească reciproc.

Anamaria Prodan a povestit ce s-a întâmplat, dar mai ales cum a încercat Reghecampf să îl ia pe Bebeto și să îl ducă la botezul fiului lui cu Corina Caciuc.

„Cred că cine îl sfătuiește, o face foarte rău. Există imagini filmate, de la A la Z, le-am dat și aseară la poliție. Finul meu a făcut filmarea, de frică să nu esclaladeze scandalul. [...]

Citește și:

Ceea ce se vede este un bărbat mic care mă lovește, iar el se duce și dă declarații că nu m-a lovit. Faptul că te duci și faci așa ceva, iar eu nu dau în el ca într-un străin. Pe mine nu are cum să mă bată nimeni, dar mi-am adus aminte că este tatăl copiiilor mei.

De-a lungul relației noastre am avut momente în care plângeam pe stradă, în intersecție, că nu știam ce să fac ca să salvez căsnicia. El mă șantajează cu înregistrări de acum 3 ani, când îl amenințam eu cu imaginile cu amanta. El este în țară de o săptămână, dar n-a sunat deloc copilul să vină să-l vadă. El face totul doar pentru presă”, a declarat Anamaria Prodan potrivit realitatea.net.

Bebeto nu a vrut să plece cu tatăl lui, iar de aici au început tensiunile. Anamaria Prodan a dus aceste filmări la poliție, acolo unde oamenii legi cercetează cazul.

Citește și:

„A venit să aducă o invitație la botez fostului nostru naș, care stă lângă noi. A stat acolo, dar am înțeles că îi era frică să intre. Dacă e treaz, nu are curaj să respire în fața mea. Probabil că a văzut că nu sunt acasă și a intrat prin spate. Bona i-a spus să plece, dar nu a vrut.

A venit peste Bebeto ca să-l ia și să plece cu el, iar cel mic i-a spus că nu vrea să plece. Bona m-a sunat. L-am întrebat de ce a venit? Să terorizeze copilul? A urmat o serie de înjurături. I-am spus că sun la poliție, iar el a plecat la petrecere. Când a venit acasă i-am văzut mașina șoferului, același om care mi-a pus microfoane în casă la îndemnul lui Reghecampf.”, a mai spus impresara.

Până la soluționarea problemei, Reghecampf s-a distrat pe cinste aseară, la botezul micuțului Liam. Deși cu zâmbetul pe față, ochiul umflat de la pumnul primit de la fosta sa parteneră l-a dat de gol.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.