Setari Cookie-uri

Bianca Drăgușanu, petrecere de cinci stele pentru fiica sa. Sofia a împlinit 6 ani. La eveniment a venit și Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu și-a serbat fetița în acest weekend și nu oricum, ci printr-o petrecere de fițe, pe malul lacului. Ținute de vis au fost îmbrăcate de vedetă, mama ei și sărbărorita care a împlinit 6 ani.

Bianca Drăgușanu i-a organizat o petrecere de cinci stele fetiței ei, în acest weekend. Sofia a împlinit 6 ani, iar ziua ei nu poate să treacă fără a petrece o zi ca în filme. Vedeta s-a ocupat ca aniversarea fetiței ei și a lui Victor Slav să fie una de vis, iar locația aleasă a fost în apropierea unui lac.

Bianca Drăgușanu a închiriat un spațiu în aer liber pentru Sofia și invitații ei, iar decorațiunile au fost atent alese de ea. Sofia a avut două torturi, un cadu bar, un corner speciak pentru fotografii, baloane colorate și un corner pentru videouri.

Ținutele pe care Bianca Drăgușanu le-a ales pentru Sofia, mama ei și pentru ea însăși au fost demne de revistele de modă. Toate trei au îmbrăcat rochii roz, iar Bianca Drăgușanu a optat pentru o ținută mulată, care să îi scoată în evidență formele generoase.

Citește și:

De la petrecere nu a lipsit Gabi Bădălău, care a venit neînsoțit, dar care nu a ezitat să își arate iubirea pentru blondină, sărutându-se și îmbrățișându-se în văzul tuturor.

"La mulți ani, îngerului meu, Sofia!", a scris fericită Bianca Drăgușanu, pe rețele de socializare.

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.