Setari Cookie-uri

Bella Santiago, mamă de gemeni? Când vor deveni artista și soțul ei părinți?

Bella Santiago trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa, iar artista a declarat recent că își dorește foarte mult să devină mamă pentru a doua oară.

Bella Santiago trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața ei, iar totul îi merge ca la carte. Artista s-a căsătorit în anul 2017 cu Nicolae Ionuț Grigore, iar împreună sunt părinți pentru fiica vedetei. Pe plan profesional îi merge bine, astfel că Bella mai are o singură dorință de îndeplinit: aceea de a deveni mamă pentru a doua oară.

Vedeta se gândește tot mai serios la mărirea familiei și speră că va avea gemeni. Artista a mărturisit că nu are preferințe în ceea ce privește sexul copilului și că orice copil i-ar da Dumnezeu este binevenit și așteptat.

„Îmi doresc gemeni, asta vorbeam cu soțul meu că vreau să fac. Vrem să avem gemeni ca să fiu doar o dată însărcinată, dar să avem doi copii (râde). Vreau și fetiță, și băiat, orice, dar să ne dea Dumnezeu. Voi fi foarte fericită și mulțumită”, a declarat cântăreața, potrivit Spynews.

Citește și:

Artista spus că își dorește de mult timp să își mărească familia, însă minunea nu s-a întâmplat încă. Vedeta a mărturisit că de doi ani așteaptă să rămână însărcinată, însă toate la timpul potrivit.

„Eu abia aștept (n.r. – să devină mamă). Încercăm și așteptăm de mult, dar când o vrea Dumnezeu. Cred că sunt doi ani de când încercăm, dar nu mă demotivez”, a mai adăugat vedeta.

Bella Santiago și Ionuț Grigore, poveste de iubire

Bella Santiago și Ionuț Grihore s-au căsătorit în anul 2017, iar petrecerea a avut loc la un local de lux din București, acolo unde au fost prezenți și Mihai Bendeac și Delia. Cei doi au grijă de fetița artistei, pe care au reușit să o aducă din Filipine.

Citește și:

„Sunt foarte fericită şi emoţionată. Mă bucur că ne înţelegem şi că vom fi împreună până la bătrâneţe. L-am întrebat dacă vrea să fie cu mine până vom avea părul alb şi el a zis da“, a povestit Bella, la scurt timp după căsătoria cu partenerul ei de viață, scrie libertatea.ro

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.