Setari Cookie-uri

Pe Smiley îl cunoaște o țară întreagă, dar puțini știu cine este Filip Maria, fratele său. Cu ce se ocupă fratele mai mic?

Smiley este cunoscut de o țară întreagă, însă puțini știu că artistul are un frate cu 9 ani mai mic. Filip Maria seamănă izbitor de mult cu Smiley și îi este alături întotdeauna, atât în viața de zi cu zi, cât și în activitatea profesională.

Smiley este unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi, iar o țară întreagă îi cunoaște numele. Totuși, puțini sunt aceia care cunosc faptul că Smiley are un frate cu 9 ani mai mic. Filip Maria are 30 de ani și îi este alături artistului atât în viața de zi cu zi, cât și în activitatea profesională.

Fratele lui Smiley a absolvit Facultatea Tehnică de Construcții, drept pentru care el a fost întotdeauna partea rațională, care a venit în sprijinul lui Smiley cu idei bune de pus în practică, într-un domeniu în care creativitatea este cea care guvernează bunul mers al lucrurilor.

Filip Maria lucrează alături de Smiley la HaHaHa Production, acolo unde proiectează, crează strategii și își pune amprenta rațională pe tot ceea ce înseamnă industria muzicală a casei de discuri a artistului.

Citește și:

„Eu cred foarte mult în Filip și în viziunea lui asupra companiei HaHaHa Production. Studiază foarte mult, proiectează, face strategii, experimentează, aduce plusul de rațiune necesară într-o muncă artistică.

Suntem diferiți, el vorbește de profitabilitate, eu o mixez mereu cu creativitate și cred că suntem pe drumul cel bun, ne completăm perfect și îi mulțumesc pentru asta. Mă bucur că și piața industriilor creative i-a sesizat și premiat aportul”, spunea Smiley într-un interviu, scrie protv.ro.

Fratele mai mic a lui Smiley este pasionat de aviație, gaming, muzică și călătorii. Cu toate că s-a gândit să facă o piesă împreună cu Smiley, cel mai probabil aceasta nu va fi făcută publică, ci va rămâne drept amintire în familia Maria.

Citește și:

“Înainte de a intra în povestea HaHaHa Production, am lucrat în domeniul construcțiilor. Talentul meu muzical se rezumă la faptul că rețin foarte repede versuri și linii melodice din orice piesă pe care o ascult.

Aș putea face un duet cu Andrei, dar cu siguranță dacă se întâmplă, vom ține piesa ca amintire în familie. Hobby-urile mele sunt muzica, aviația, gaming și călătoriile”, a povestit el într-un interviu, pentru revista Capital.

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.