Setari Cookie-uri

Johnny Depp iubește din nou! Actorul se află într-o relație cu o avocată cu 22 de ani mai tânără, aflată în proces de divorț

Johnny Depp iubește din nou, iar presa de peste ocean scrie despre relația pe care o are actorul cu o avocată cu 22 de ani mai tânără.

Johnny Depp iubește din nou și pare că și-a refăcut viața, după procesul mediatizat de defăimare, împotriva lui Amber Heard. Acum, presa de peste ocean vorbește despre noua sa relație, aceea cu o avocată cu 22 de ani mai tânără decât el, ce se află în proces de divorț la momentul actual.

Deși toată lumea se gândea că actorul în vârstă de 59 de ani se iubește cu avocata care l-a reprezentat în procesul împotriva fostei sale soții, se pare că Johnny Depp trăiește o poveste de dragoste cu o altă avocată, Joelle Rich. Aceasta l-a reprezentat pe Depp într-un alt proces, deschis de actor împotriva unei publicații, pentru calomnie. Cu toate acestea, tânăra avocată a fost prezentă în sala de judecată la procesul împotriva lui Amber Heard, deși nu ea l-a reprezentat pe starul din "Pirații din Caraibe".

Citește și:

„Nu exista nicio obligație profesională ca ea să fie acolo”, a spus o sursă pentru presa internațională, scrie spynews.ro. Tot aceiași sursă anunță faptul că Depp și iubita sa se întâlneau în diverse hoteluri, la începutul relației.

Joelle Rich, în proces de divorț și mamă a doi copii

Avocata Joelle Rich este mamă a doi copii, iar în prezent se află în proces de divorț.

Johnny Depp și-a schimbat radical viața după procesul cu fosta sa soție și și-a lansat un album cu 13 piese a obținut rolul lui Louis al XV-lea în noua peliculă „Jeanne Du Barry”.

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.