Setari Cookie-uri

Cum arată Simona Halep, după intervenția suferită la nivelul nasului? Sportiva și-a dat bandajul jos și s-a pozat așa!

Simona Halep a suferit o intervenție la nivelul nasului, iar acum sportiva și-a dat jos bandajele și le-a arătat internauților rezultatul.

Simona Halep și-a dat jos bandajele pe care le avea pe față, în urma intervenției suferite la nivelul nasului. La câteva zile distanță după divorțul de Toni Iuruc, sportiva a mers în cabinetul medicului estetician, acolo unde specialistul i-a rezolvat problema respiratorie pe care o avea, dar i-a îmbunățățit și aspectul estetic al nasului.

Schimbarea nu este una radicală, asta pentru că Simona Halep a optat pentru un aspect natural, însă diferența se poate observa cu ochiul liber. Simona s-a fotografiat în parc, iar comentariile au curs pe pagina sa de socializare.

„Drăgălașă ce ești tu! ??? Foarte simpatic năsucul tău și da, se vede diferența!”, „Ai un nas frumos. Ești minunată și binecuvântată. Te pupicesc și te iubesc!”, „Acum arăți ca un trol după operația la nas”, i-au scris fanii Simonei pe pagina sa de Instagram.

Citește și:

Simona Halep a cheltuit 6.000 de euro pentru intervenția suferită și i-a ținut la curent pe fanii ei pe tot parcursul recuperării.

„Așa cum unii dintre voi știți deja, m-am confruntat de ceva timp cu probleme cu nasul, care s-au agravat mai ales în perioada verii cât am mai fost în Washington. Mi-a fost greu să respir și în timpul nopții totul se agrava”, a transmis jucătoarea de tenis, pe social media.

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.